slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΟΥΒΕΛΗ Ο ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

Αποχώρησε  η Γεωργία Βαρελά από την ΔΗΜ.ΑΡ
 

image004dimokrarist_640_300
Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έκανε η Γεωργία Βαρελά αποχωρώντας απο την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Η απόφασή της, συνδέεται απόλυτα με την προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ του Γιώργου Παπαμανώλη (διαβάστε εδώ).

Εμφανώς απογοητευμένη δήλωσε :

''Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία που αποφάσισε να τραβήξει η ΔΗΜΑΡ, δεν θα μπορέσω να υπερασπιστώ τη νέα μας ταυτότητα ούτε σε εθνικό επίπεδο, πόσο δε μάλλον σε τοπικό. Αποχωρώ από το κόμμα και χωρίς μικροψυχία εύχομαι, για το καλό των πολλών, να κάνω εγώ λάθος. Και βέβαια ισχύει ότι στα θέματα που θα έχουμε κοινές απόψεις, θα τα υπερασπίζομαι όπως πάντα''.
 
 
 
Βαρελά Γεωργία
 
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία Βαρελά
Εκπλήσσομε που ακόμα και μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι μέσα από την ΔΗΜΑΡ θα μπορούσατε να υπερασπιστείτε την νέα σας ταυτότητα η οποία φαντάζομαι θα ήταν πιο αγνή πιο ξεκάθαρη και χωρίς να εξαρτάται από τα συμφέρονται και όλα τα άλλα κακά που ταλανίζουν το πολιτικό μας σύστημα όλα αυτά τα χρονιά …..
Δυστυχώς κάνατε λάθος διότι πολύ απλά τα κουκιά του Παπαμανωλη είναι περισσότερα από τα δικά σας
Και στην πολιτική μετράνε τα ΝΟΥΜΕΡΑ και ο Παπαμανωλης ε.. όπως και να το δούμε είναι μεγαλύτερο …..ΝΟΥΜΕΡΟ από εσάς

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ο Κουβέλης να επιλέγει και να δέχεται στην ΔΗΜ.ΑΡ πρόσωπα τύπου Παπαμανώλη με μοναδικό κριτήριο τους ψήφους και στην προκειμένη περίπτωση των καθολικών των Κυκλάδων. Αυτός καταψήφισε το μνημόνιο όχι για λόγους ιδεολογικούς αλλά για ψηφοθηρικούς. Το έκανε και τον πείρε το ΠΑΣΟΚ το 2009 και γιαυτό δεν το ψήφισα επειδή ήταν λάθος το κάνει και ο Κουβέλης τώρα; Κρίμα απογοήτευσες τους Συριανούς.

panoxorianos είπε...

Δεν είναι μόνο το τι επιλεγεί ο Κουβέλης
Είναι που ο Παπαμανωλης νομίζει ότι έχει τους ψηφοφόρους στο τσεπάκι του, ειδικά τους καθολικούς και θα τους βάλει στο τσουβάλι και θα τους πάει στην ΔΗΜΑΡ
Οι απάνωχωριανοί σε περιμένουνε

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ