slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ. Οι άσσοι της προπαγάνδας...


Εκεί στο ΠΑΣΟΚ οι άνθρωποι είναι ανώτεροι στην προπαγάνδα. Δεν πιάνονται. Γιατί το λέμε αυτό; Παρακολουθούμε στα ΜΜΕ από πολύ πρωϊ σήμερα αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται στις κάλπες που έχουν στηθεί για την εκλογή του μοναδικού υποψήφιου στο ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν κολλάει με την όλη πολιτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι λογικό, έπειτα από αυτό που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα, να υπάρχουν πολίτες που το είδαν στον ύπνο τους να πάνε πρωϊ πρωϊ να δώσουν 2 ευρώ και να...
ψηφίσουν τον μοναδικό υποψήφιο αυτού του καταστρεπτικού κόμματος!!! Τόσο πρωϊ δεν προσέρχεται ο κόσμος ούτε στις βουλευτικές εκλογές…

Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ήταν εκεί για να καταγράψουν τις σκηνές προσέλευσης.

Οι εικόνες αυτές βάζουν σε υποψία ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους οργανωμένους και πιστούς ακόμα οπαδούς του πρωϊ πρωϊ στις κάλπες ώστε να δώσει την εικόνα του λαϊκού ενδιαφέροντος, προκειμένου αυτή η εικόνα να αποτελέσει κράχτη για τα αποστασιοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ ώστε να προσέλθουν αργότερα.
Εννοείται ότι το βράδυ θα ανακοινώσουν πάνω από 200.000 προσέλευση, για να μην πούμε και πιο πάνω.
Ήδη πολλά ΜΜΕ διαδίδουν ότι υπάρχει έλλειψη ψηφοδελτίων σε πολλά εκλογικά τμήματα. Υποτίθεται δηλαδή ότι εξαντλήθηκαν λόγω της μεγάλης προσέλευσης.
Είπαμε, οι άνθρωποι είναι άσσοι στην προπαγάνδα…. 



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ το ΠΑΣΟΚ σας ρε παλιόσκυλα ελεεινοί. Τόσα έξοδα για να τρέξετε μόνοι σας και να βγείτε δεύτεροι ρε ελεεινοί και τρισάθλιοι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το πολιτικό σας επίπεδο και στη βάση και στην ηγεσία. Είστε αξιοθρήνητοι και όπως πάντα επικίνδυνοι για τον τόπο. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ από την εποχή του Ελ. Βενιζέλου μέχρι σήμερα του Ευ. Βενιζέλου ήταν παρούσα στα δύσκολα και πάντα έσωζε την Ελλάδα από την καταστροφή που την οδηγούσε η δεξιοΒασιλικόΞενόφερτη παράταξη σας.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατική παράταξη ελεεινέ, όπως εσύ την εννοείς τρισάθλιε, είναι αυτή που κρέμασε τη χώρα και την παρέδωσε στους ξένους καταχρεωμένη. Όσο για τον αρχηγό σας, που αναδείξατε όπως εσείς και η Βόρειος Κορέα ξέρετε, διάβασε λίγο Βαξεβάνη να καταλάβεις (αν τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου βοηθούν αυτή τη λειτουργία).

Ανώνυμος είπε...

Σκατά έχεις στο κεφάλι εσύ και ο τσογλαναράς ο Μπαξεβάνης που τολμά να διαστρεβλώνει την ιστορία ακόμη και την ΕΘΝΙΚΗ προσφρά του Ελ. Βενιζέλου.

Ανώνυμος είπε...

Πήγες ηλίθιε να ψηφίσεις σήμερα τον Κιμ Γιογκ Ιλ της Ελλάδος; Πήγες ασήμαντε να αναδείξεις από εκλογική διαδικασία (έτσι την αναφέρει το προδοτικό ΠΑΣΟΚ σου)τον μοναδικό υποψήφιο; Έχεις δει να συμβαίνουν αυτά σε άλλες χώρες πλην Β. Κορέας και Συρίας; (Τώρα βέβαια και εδώ, με ευθύνη σας, ξεδιάντροποι). Άκουσες, βλάκα με περικεφαλαία, τις δηλώσεις του απεραντολόγου-συνταγματολόγου σήμερα; Τι κατάλαβες ρε πρασινάνθρωπε; Κάτι τέτοια ρεμάλια σαν εσένα διατηρούν τους Βενιζέλους ζωντανούς. Ουστ να χαθείς να χάνεσαι. Ελεεινέ....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μόλις βορειοκορεάτη πανίβλακα έμαθα ότι το παχύδερμο έλαβε το 98% των ψήφων. Θα το μάθει ο Κιμ Γιογκ και θα ζηλεύει.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Βαξεβάνης έγραψε ανακρίβειες θα φανεί πολύ σύντομα βλάκα αν θα αντιδράσει ο Κιμ Γιογκ του ΠΑΣΟΚ. Η επιστολή θα έχει περιέλθει στα υπ΄όψη του υπέρβαρου με την εθνική προσφορά.