slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λύνουν κάβους την Τετάρτη τα πλοία

ΜΠΡΑΒΟ στους ναυτεργάτες, που ΠΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ αποφάσισαν  τη μη συνέχιση των απεργιακών  τους  κινητοποιήσεων. Μια κινητοποίηση που θα αποτελείωνε ότι άφησε όρθιο πίσω της η Πασοκικη Σοσιαλιστρική Βαρβαρότητα  

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: 

"Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα προκειμένου να αποφασίσει την συνέχιση ή μη της 48ωρης επαναλαμβανόμενης απεργίας, που ξεκίνησε χθες την 06.01 και λήγει αύριο Τετάρτη την 06.00 ώρα, απεφάσισε κατά πλειοψηφία, με μυστική ψηφοφορία, την μη συνέχιση, στο παρόν στάδιο, της απεργίας αυτής με την λήξη της.

Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση Μελών Διοίκησης της Ομοσπονδίας με την Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τους οποίους συζητήθηκαν τα αιτήματα της ΠΝΟ.

Οι Υπουργοί τοποθετήθηκαν εγγράφως στα περισσότερα από τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, πλην όμως, οι απαντήσεις που δόθηκαν, εκτιμήθηκαν από τη Διοίκηση ότι δεν παρέχουν τις αναμενόμενες λύσεις στα δίκαια αιτήματα των ναυτεργατών.

Η Διοίκηση της ΠΝΟ, εφ΄όσον οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν δεν συμβάλλουν θετικά στην επίλυση των αιτημάτων της, επιφυλάσσεται να επανεκτιμήσει τη στάση της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: