slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε»!


Απόλυτη ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Κωστένογλου να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια.


Ο «Κωστέ» είδε την Κυριακή την ομάδα ακριβώς όπως ήθελε και δεν μπορούσε παρά να είναι ευτυχισμένος για το γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι έβγαλαν στο γήπεδο όλα όσα έπρεπε ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Απολύτως φυσιολογικά, επομένως, το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στην προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα, με τον Κωστένογλου να συγχαίρει τους παίκτες αλλά και να τους τονίζει ότι θα πρέπει να είναι το ίδιο σοβαροί και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

«Συγχαρητήρια για την απόδοση σας και τη νίκη. Τρέξατε πολύ και ειδικά στο κέντρο, όπως είχαμε πει τις προηγούμενες μέρες ότι πρέπει να κάνουμε. Αν το κάναμε και σε άλλους αγώνες θα είχαμε και κάποια καλύτερα αποτελέσματα. Η νίκη είναι σημαντική αλλά δεν σταματάμε εδώ. Πάμε για νίκες με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό για να βρεθούμε πιο κοντά στα πλέι οφ. Δεν πρέπει να σταματήσουμε τώρα», είπε προς τους παίκτες του ο προπονητής της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: