slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανταπόκριση Αλέξη Τσίπρα για τους συντελεστές ΦΠΑ

Μετά το ΚΚΕ και την Δημοκρατική Συμμαχία, συνάντηση με τους φορείς του Αιγαίου θα έχει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος και αυτός στο αίτημα που διατυπώθηκε εγγράφως από τους Περιφερειάρχες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Γιάννη Μαχαιρίδη και Νάσο Γιακαλή, να υποστηριχθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς η αδιαπραγμάτευτη απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

Μετά τις αρχικές τηλεφωνικές συνεννοήσεις της κεντρικής διοίκησης των συγκεκριμένων κομμάτων με τον κ. Μαχαιρίδη, οι συναντήσεις τοποθετούνται χρονικά στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάλογη ανταπόκριση από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, τον Υπουργό Οικονομικών και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Μόλις οριστικοποιηθούν η ημέρα και η ώρα των συναντήσεων, θα ενημερωθούν σχετικά τα μέλη της Επιτροπής, που αποτελείται από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς του Αιγαίου, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 15/2 στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.  
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σωθήκαμε τώρα !