slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλληλοκαρφώματα ΠΑΣΟΚων: «Βρήκα άδειες μοτοσικλέτες και γεμάτα γραφεία»!... ενώ όταν έφυγε ήταν ανάποδα;

αιχμές, αξιωματικοί, αστυνομία, ΕΛΑΣ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Ομάδα ΔΙΑΣ, υπουργός
ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΣ
ΜΙλώντας με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδη «άδειασε» τον προκάτοχό του Χρήστο Παπουτσή λέγοντας πως διέλυσε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση η αναφορά του στο γεγονός ότι έχει μειωθεί δραματικά η δύναμη της Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.).
«Όταν έφυγα από το υπουργείο, πριν 17 μήνες, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είχε 2.000 άνδρες και γυναίκες και περισσότερες από 1.000 μοτοσικλέτες. Τώρα, ενεργοί είναι οι 1.300 και οι 700 είναι σε γραφεία» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναρωτήθηκε σε ποια γραφεία μετατέθηκαν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί.

Πρόσθεσε δε ότι από αύριο θα βγουν στους δρόμους και οι 700, ενώ σύντομα ακόμη 1.000 αστυνομικοί θα προστεθούν στη δύναμη της συγκεκριμένης ομάδας. Μάλιστα, υποστήριξε πως δεν γνωρίζει που βρίσκονται 2.500 νέοι αστυνομικοί, ούτε που «βολεύτηκαν» 1.200 και πλέον νέοι ειδικοί φρουροί.

Ο κ. Χρυσοχοίδης ανέπτυξε κωδικοποιημένα τη νέα στρατηγική, υποστηρίζοντας πως ακολουθεί αυτό που έκανε όταν ήταν και στο παρελθόν υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η Αστυνομία θα είναι στο πλευρό του πολίτη, θα χτυπήσει την εγκληματικότητα των δρόμων και θα επικεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας ότι πάνω απ' όλα προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Μετά τις αιχμές που άφησε για τον προκάτοχο του, Χρήστο Παπουτή, υποστήριξε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λόγια και ανακοινώσεις, παρά μόνο για πράξεις και ουσιαστικά έργα.

protothema.gr

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 3/08/2012 02:11:00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: