slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρέμβαση του Ναξιώτη δημοσιογράφου Γιάννη Πιτταρά για το θέμα της αναβολής της εκπομπή της ΝαταλίαςΓερμανού

Καλησπέρα σας.
Λόγω διπλής ιδιότητας, Αξιώτης στην καταγωγή και δημοσιογράφος στην τηλεόραση του ALPHA ήθελα απλώς να σας πω ότι δεν χρειάζεται να μεγενθύνετε ένα απλό θέμα και να δημιουργείτε συνθήκες μυστηρίου και συνωμοσίες που δεν υπάρχουν!
Κάθε εκπομπή προγραμματίζει από καιρό πριν τα γυρίσματα που αφορούν στην περιφέρεια (κάμερες - θεματολογία κτλ).
Πολλές φορές οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν και η παραγωγή της εκπομπής να επιλέξει να πάει πιο πίσω τον αρχικό της σχεδιασμό.
Αυτά στην τηλεόραση είναι συχνά και καθημερινά.
Μην ψάχνετε άλλους λόγους και αιτίες.
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω μάλιστα ότι τόσο εγώ προσωπικά (αν και ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί) όσο και άλλοι συνάδελφοι από την εκπομπή της κυρίας Γερμανού που τυγχάνει και εκείνοι να είναι από το νησί της Νάξου, θα κάναμε τα πάντα για να προβληθεί το νησί μας.
Ειδικά σε ότι με αφορά το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και μάλιστα για θέματα που είχαν να κάνουν με τη χρηματοδότηση υποδομών του νησιού από το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς κανείς να γνωρίζει το παραμικρό.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Γιάννης Πιτταράς
δημοσιογράφος ALPHA TV

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o Gianis einai kai gamw ta paidia kai voithaei ton topo tou athoriva exei dikio gia to arthro

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΠΟΥΝΗΣ ...ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΕΝΑΡΙΑ .ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΤΩΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ...ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου ,υπαρχουν ατομα που βοηθανε το νησι με τοντροπο τους ετσι ειναι και οΓιαννης ειμαστε τυχεροι για τον Γιαννη αλλα και για αλους πολους ναξιωτες που ειναι σε διαφορα ποστα εκτος νησιου και διαφημιζουν και προσφερουν στον τοπο τους...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΝΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ...