slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτη επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα από τον Ματθαίο Γιαννούλη

Δεν θα το πιστέψετε, διαβάστε τι του σέρνει...
«Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο Νταλάρα; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείου πολιτισμού λόγω της γυναίκας σου;»
O Mατθαίος Γιαννούλης έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν φοβάται να πει έξω από τα δόντια την άποψη του, ακόμα και αν αυτή ενοχλήσει κάποιους! Ακόμα και αν έχει να φερθεί κατά κάποιου δημόσιου προσώπου!...

Δια του λόγου του αληθές το συμβάν με το Γιώργο Νταλάρα στην συναυλία του Ίλιον όπου δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια, καρέκλες κτλ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον δημοφιλή τραγουδιστή όπου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Ματθαίος Γιαννούλης για Γιώργο Νταλάρα: «Γιαούρτια έφαγε ο Γιώργος Νταλάρας στο Ίλιον! Μάγκα δεν το’ ξερες ότι κάποια στιγμή θα την πατήσεις; Πόσα χρόνια κορόιδευες τον κόσμο ότι τραγουδάς για την Κύπρο τσάμπα; Θυμάσαι; Τώρα που χεις και γυναίκα υπουργό; Πόσες συναυλίες έχεις πάρει από το υπουργείο πολιτισμού με 60.000 ευρώ η κάθε μια; Τώρα; Φιλια!»

planet-greece.blogspot.com


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Απίστευτη επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα από τραγουδιστή! http://24wro.blogspot.com/2012/03/blog-post_4468.html#ixzz1oYk2GjW8

3 σχόλια:

Αζαλιώτης είπε...

Τσι πέτρες τσι πετούν στσι καρυδιές και όι στσι πρινιές. Γιαυτό τσ ο Σμαρθέος αφου ε ντου πετού καμιά πετρά πετά ο ίδιος μπας και φάϊ καένα καρύδι, δηλιαδή να φανεί και νακουστεί. Ένας θαυμαστής του και περήφανος που έχει αναδείξει το γνήσιο Απεραθήτικο τραγούδι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΑ ΑΚΟΥΩ ΑΖΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΟΙ ΤΟ ΔΕΝ Ε ΚΑΙ ΤΟ ΚΙ Ο ΤΣ Ο.ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΗΝΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΖΑΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ.ΑΠΕΡΑΘΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΣ ΤΖΑΜΠΑ?Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕΣΩ ΥΠ.ΕΞΩΤ. ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ.Η ΑΝΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.