slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικά είμαι τόσο ηλίθιος και δεν τα καταφέρνω όπως ο Ν. Παπανδρέου;

Τελικά κάτι δεν πρέπει να κάνω σωστά, αφού με περισσότερα έσοδα από τον Νίκο Παπανδρέου, της οικογένειας Μινέϊκο - Τσαντ - Παπανδρέου, δεν καταφέρνω ούτε να πλησιάσω την ζωή που ο ίδιος κάνει;
Είμαι τόσο ηλίθιος και καθυστερημένος ή αυτός ξέρει κάτι περισσότερα. Δείτε την φορολογική του δήλωση όπου όπως αναφέρεται στο makeleio.gr δηλώνει 33.814.11 ευρώ με ποσό επιστροφής: 8.667,29 !!
Η σύζυγός του Κληρονόμου Αλεξία (υπάλληλος Εθνικής Τραπέζης) δηλώνει 21.711,57 ευρώ. Ποσό επιστροφής:1.164,27
Δηλαδή και οι δυο μαζί δήλωσαν 55.500 ευρώ και πήραν και επιστροφή 9.840!!
Τώρα πως γίνεται με αυτά τα 55.500 μείον τα χαράτσια, μείον τις έκτακτες, μείον τα νοίκια, μείον τα προς το ζην, να:
Ζει σαν βασιλιάς. Σε ένα ανάκτορο 500 τμ στην Εκάλη.
Να κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα όπως η Porsche που κατά δήλωση του ανήκει στην
Φιλιπινέζα;
Νa φυλάσσεται από μια στρατιά αστυνομικών (που τους πληρώνουμε εμείς;).
Να ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος;
Να πηγαίνει ταξιδάκια στα UAE κάθε λίγο και λιγάκι......και βέβαια να δηλώνει συγγραφέας με 33.000 εισήδημα.
Πως γίνεται για όλα αυτά να έχει τεκμαρτό εισόδημα 3.300 με όλα αυτά;

Δείτε τη δήλωση και τα συμπεράσματα δικά σας. Τώρα αν εσείς δεν προσβάλεστε που ο ένας αδελφός διάγει αυτή τη ζωή ως συγγραφέας της πεντάρας, ενώ ο έτερος και μικρότερος Ανδρέας να καταφέρνει να έχει εταιρεία στην Ελβετία και να "μυρίζει" τις ευκαιρίες των CDS, δεν το καταλαβαίνω.
Εκτός αν έχουν βοήθειες.....

Αυτά βλέπω και θυμάμαι τους στίχους του καλού φίλου NiVo Ν. Βουρλιώτη (Νικόλα χάθηκες) "Πόσο μ@λάκ@ς είσαι..."

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος αμφισβητεί τη δήλωση του έχει το δικαίωμα να ζητήσει ακόμη και ανώνυμα (νέος νόμος) έλεγχο και να δώσει στοιχεία για τυχόν αποκρύψεις. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι τα μέλη της οικογένειας των 90 χρόνων πολιτικών και πρωθυπουργών Παπανδρέου ήταν και είναι οι λιγότερο εύποροι οικονομικά χωρίς μεγάλες περιουσίες; Όλοι μαζί οι Παπανδρέου δεν έχουν ούτε το 10% της περιουσίας του Καμμένου και του Καραμανλή και άλλων πολλών . Επειδή γράφεις το Μινέϊκο πρέπει να ξέρεις ανιστόρητε ότι αυτό ήταν το επίθετο του φιλέλληνα πατέρα της γιαγιάς του Σοφίας ο οποίος ως Πολωνός μηχανικός ήρθε στην Ελλάδα σχεδίασε και επέβλεπε τα οχυρωματικά έργα που χρησιμοποιήθηκαν από τον Ελληνικό στρατό στους Βαλκανικούς πολέμους. Είχε ηγετικό ρόλο στην εξέγερση κατά των Τσάρων της Ρωσίας. Στην Ελλάδα παντρεύτηκε τότε τη Σοφία. Οι Παπανδρέου λοιπόν έχουν ρίζες από φιλέλληνα αγωνιστή κατά των Τσάρων και όχι από τουρκόσπορο. (Καραμαν-Αλής). Θυμάστε στις εκλογές του 2004 που το πανηγύρισαν οι χωριανοί του της Τουρκίας. Φανταστείτε αν γινόταν αυτό για κάποιο Παπανδρέου, τι θα γράφατε. (Μπες στο google και βρες το Μινέϊκο Σοφία)

Ανώνυμος είπε...

Τα πεουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό δεν υπολογίζονται υποθέτω... Έχει δουλέψει ποτέ κανένας τους? Μια μέρα? Μια ώρα? Τσου!

Ανώνυμος είπε...

Έλα σαχλαμάρα των 10:23 για να δουλέψουν δηλαδή πρέπει να κάνουν τα γκαρσόνια; ή να σκάβουν; Μπορείς να μας πεις πoιος από όλους τους αρχηγούς έχει δουλέψει εκτός του ΒΕΝ που είναι καθηγητής πανεπιστημίου από 23 ετών και δικηγόρος και ο ΚΟΥΒ που είναι δικηγόρος; Ο ΣΑΜ αλήθεια τι επάγγελμα έκανε ή πιο έκανε ο ΚΑΡ;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ των 10:23 μπες στο google (Νίκος Παπανδρέου) και θα μάθεις αν έχει δουλέψει και τι δουλειά κάνει.