slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Α. Σαμαράς: Όταν λέγαμε για ανάπτυξη μας λοιδορούσαν

Δικαιωμένος για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας περί προτεραιότητας που πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

«Δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη, εμείς το λέγαμε από την αρχή και μας λοιδορούσαν. Τώρα την ανάπτυξη την προβάλουν όλοι» φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στους προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας με τους οποίους συναντήθηκε την Πέμπτη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε τον μπαγάσα κανείς άλλος στην Ελλάδα και την Ευρώπη δεν σκέφτηκε την ανάπτυξη. Αυτός είναι ικανός να δώσει εντολή και αμέσως να αρχίσει η ανάπτυξη με τις τράπεζες να δίνουν δάνεια, οι επιχειρηματίες να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους, να πουληθούν όλα τα ακίνητα του δημοσίου να αποκρατικοποιηθούν ακόμη και τα δημοτικά σχολεία, να τσακώνονται οι ξένοι επενδυτές ποιος θα πρωτοέλθει στην Ελλάδα τη χώρα του πλούτου και της επιχειρηματικότητας. Αυτό του έμεινε να λέει το παλληκάρι μετά από τόσες κολοτούμπες που έχει κάνει. Τι άλλο να λέει προεκλογικά;