slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κουβέντα για το ψηφοδέλτιο στις Κυκλάδες!!!

DSC05355.JPG
DSC05353.JPG
DSC05358.JPG
DSC05352.JPGΠαρουσία του βουλευτή Κυκλάδων και αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση, του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού  Κώστα Ζωντανού και του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Κων/νου Τσιμάρα συνεδρίασε στα γραφεία της Ν.Δ. στην..... Αθήνα, το απόγευμα της Παρασκευής, η ΝΟΔΕ Κυκλάδων.

Στη συνεδρίαση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Βαγγέλης Χαλκιάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Ν. Αιγαίου Χαράλαμπός Κόκκινος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, το μέλος της ΟΝΝΕΔ Μιλτιάδης Πελοπονήσιος, ο πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. Πάρου - Αντιπάρου Κων/νος Ροδίτης, η Γραμματέας της Τ.Ο. της Ν.Δ. Πάρου - Αντιπάρου Δώρα Παπακυρίλου Σαρρή, ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι Χρήστος Καφτηράνης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, Αντώνης Κουσαθανας και άλλα στελέχη του κόμματος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν διάφορα θέματα προς συζήτηση, με κυρίαρχο τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί ενόψει των εκλογών.

Το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη όταν τέθηκαν θέματα προς συζήτηση όπως η λειτουργία – ανυπαρξία των κομματικών οργάνων και των κομματικών οργανώσεων στις Κυκλάδες με κάποιους πρόεδρους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν έγινε καν κουβέντα για το ψηφοδέλτιο στις Κυκλάδες. Και λέμε αξιοπερίεργο, διότι το θέμα του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στις Κυκλάδες δε μοιάζει με καθόλου εύκολη υπόθεση ενώ είναι από τα πιο επίκαιρα ζητήματα αφού σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε εκλογές...


 


DSC05354.JPG

DSC05356.JPG

DSC05357.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: