slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΣΕΡΡΩΝ: κ.Κόλλια παραιτηθείτε από το βουλευτικό αξίωμα και επιστρέψτε την βουλευτική έδρα σε αυτόν που πραγματικά ανήκει τον απλό ανώνυμο Σερραίο νεοδημοκράτη

undefined
Θυμίζουμε στην Σερραία εκπρόσωπο του νεοσύστατου κόμματος , ότι όπως ρητά αναφέρεται στα άρθρα του συντάγματος ( το οποίο η ίδια επικαλείται ) τα κόμματα αποκτούν νομιμοποίηση και..
υπόσταση , μόνο μέσα από την λαϊκή εντολή και ετυμηγορία , η οποία εκφράζεται στις εκλογές .Δεν προκύπτουν ούτε ως αποτέλεσμα προσωπικών διαφωνιών και πολύ περισσότερο δε ως μέσο ικανοποίησης προσωπικών στόχων επιδιώξεων και κυρίως προσωπικής πολιτικής επιβίωσης .
Ισχυριστήκατε στις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις κ.Κόλλια ότι αποχωρήσατε από το κόμμα της ΝΔ, θυσιάζοντας και την υπουργική καρέκλα που σας πρόσφεραν .
Επειδή όπως λέει και ο λαός ( τα συμφέροντα του οποίου ισχυρίζεστε ότι υπηρετείτε )
<< τα λόγια σου με χόρτασαν και το ψωμί σου φάτο >> είναι η ώρα των πράξεων .
Παραιτηθείτε από το βουλευτικό αξίωμα και επιστρέψτε την βουλευτική έδρα στο κόμμα της ΝΔ . Επιστρέψτε την βουλευτική έδρα σε αυτόν που πραγματικά ανήκει .
Στον απλό ανώνυμο Σερραίο νεοδημοκράτη που έδωσε και δίνει αγώνες ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια για την παράταξη .
Η Νεα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσουν την μάχη της ελπίδας, κόντρα σε όλους αυτούς που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα.
Κόντρα στους βολεμένους εμπόρους του πόνου και της ανασφάλειας του λαού.
Κόντρα στους δημαγωγούς που επενδύοντας στην δίκαιη οργή του κόσμου προσπαθούν να την εισπράξουν σε σταυρούς για να εξασφαλίσουν το δικό τους πολιτικό αύριο
ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΣΕΡΡΩΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΣΕΡΡΩΝ μεταξύ άλλων γράφει:
Η Νεα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσουν την μάχη της ελπίδας, κόντρα σε όλους αυτούς που ευθύνονται για τα σημερινά αδιέξοδα.
Κόντρα στους βολεμένους εμπόρους του πόνου και της ανασφάλειας του λαού.
Κόντρα στους δημαγωγούς που επενδύοντας στην δίκαιη οργή του κόσμου προσπαθούν να την εισπράξουν σε σταυρούς για να εξασφαλίσουν το δικό τους πολιτικό αύριο.
ΑΥΤΑ ακριβώς έλεγε και ο ΓΑΠ το 2009 όταν υπέγραφε το μνημόνιο. Τα ξέρουμε δεν χρειάζετε να μας τα επαναλαμβάνει ο ΣΑΜ γιατί με αυτά που λέει τώρα αυτοδιαψεύδεται και δικαιώνει το ΠΑΣΟΚ.