slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ασφαλιστικά μέτρα σε ξενοδόχους από την εταιρεία "ΔΙΟΝΥΣΟΣ"!!!!


Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου για να τακτοποιήσετε το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων που ζητά η εταιρία ΔΙΟΝΥΣΟΣ και να αποφύγετε τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι ένα ξενοδοχείο το οποίο έχει λάβει εξώδικο για πληρωμή 25.000,00 €, σήμερα και μέχρι το τέλος Μαρτίου 2012, θα πληρώσει περίπου 600,00 € μόνο και σταματά κάθε δικαστική διαδικασία.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Από τον Ιούλιο 2011 έχετε ενημερωθεί, τόσο από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, όσο και από την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, αναφορικά με την πληρωμή των πνευματικών δικαιωμάτων για τους.......οργανισμούς ΑΕΠΙ, ΑΘΗΝΑ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, ΕΡΑΤΩ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ και GRAMMO, βάσει του μνημονίου που έχει υπογραφεί μεταξύ του Ξ.Ε.Ε. και των ανωτέρω εταιρειών.
Βάσει του συγκεκριμένου μνημονίου, όσοι ξενοδόχοι αποδεχθούν έως το φθινόπωρο του 2011 τους όρους του, μπορούν να επωφεληθούν από τις συμφωνίες και να μην έχουν τον κίνδυνο άλλων υποχρεώσεων για καταβολή δικαιωμάτων στους συγκεκριμένους οργανισμούς, ή νομικών επιπτώσεων ή αναδρομικών.

Εδώ και μερικές ημέρες, η εταιρεία ΔΙΟΝΥΣΟΣ που αφορά την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, ΕΡΑΤΩ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ και GRAMMO, μέσω του εξουσιοδοτημένου δικηγόρου της στη Νάξο, αποστέλλει δικόγραφα (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Νάξου με δικάσιμο την 23/04/2012, ζητώντας την πληρωμή των πνευματικών δικαιωμάτων βάσει του κανονικού της τιμολογίου (το οποίο είναι τετραπλάσιο από το συμφωνηθέν βάσει μνημονίου), καθώς και αναδρομικά για την τελευταία πενταετία.

Να σημειωθεί ότι σε ορισμένα ξενοδοχεία, το συνολικό ποσό μόνο για την συγκεκριμένη εταιρεία ξεπερνά τα 25.000,00 €.

Με άμεση παρέμβαση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου και παρουσία της στο Γενικό Γραμματέα της ανωτέρω εταιρείας, κ. Αξελό και σε συνεργασία με το Ξ.Ε.Ε., πετύχαμε σήμερα κατά παρέκκλιση παράταση μέχρι 31/03/2012 αντί του φθινοπώρου 2011.

Αυτό σημαίνει ότι ένα ξενοδοχείο το οποίο έχει λάβει εξώδικο για πληρωμή 25.000,00 €, σήμερα και μέχρι το τέλος Μαρτίου 2012, θα πληρώσει περίπου 600,00 € μόνο και σταματά κάθε δικαστική διαδικασία.

Παρακαλείσθε

όπως λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα ανωτέρω γεγονότα και πράξετε αναλόγως.

Εμείς βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειασθείτε.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Στρατούρης Ελευθέριος Μαργαρίτης Ιωάννης

Χώρα Νάξου, 843 00 Νάξος, Τηλ: 22850 26406 – 25938, Fax: 22850 26176 – 25938

www.naxos-hotels.com – info@naxos-hotels.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: