slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ Η ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ????????ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ???????

Συνάντηση για αεροδρόμιο και ελικοδρόμια είχαν στην ΥΠΑ, Μ. Μαργαρίτης και Δ. Λιανός Συνάντηση με υπηρεσιακά στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας είχαν σήμερα Παρασκευή στην Αθήνα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μ. Μαργαρίτης και ο αντιδήμαρχος, Δ. Λιανός για θέματα που αφορούν το αεροδρόμιο Νάξου και τα Ελικοδρόμια των νησιών ευθύνης του δήμου.

Σημαντικά είναι τα θέματα, που τέθηκαν στην ... ΥΠΑ και θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο άμεσα να προχωρήσουν.


Η συντήρηση των πυλώνων και του φωτισμού του αεροδρομίου Νάξου.
Παράλληλα, η επισκευή της βλάβης για να λειτουρήσουν τα φώτα που προσδιορίζουν τα φυσικά εμπόδια και που λόγω αυτής δεν μπορεί να λειτουργήσει το αεροδρόμιο το βράδυ.
Για τα παραπάνω, η ΥΠΑ, δεσμεύτηκε, ότι θα προχωρήσει σύντομα στις απαραίτητες εργασίες.

Παράλληλα, τέθηκε και το θέμα για την αναγκαιότητα μιας ελαφριάς κατασκευής, ώστε να δοθεί η δυνατότητα άνετης αναμονής των ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο.
Για το συγκεκριμένο, φαίνεται ότι δεν υπήρχε αντίρρηση, εφ’ όσον πρόκειται για μια λιτή κατασκευή που θα εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη ανάγκη. Η σχετική μελέτη θα γίνει από την ΥΠΑ. Η χρηματοδότηση όμως της κατασκευής αναμένεται ότι θα γίνει από ιδιώτες και μάλιστα από επαγγελματίες τουρισμού της Νάξου.
Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί στο παρελθόν από τους επαγγελματίες τουρισμού και στη Δημοτική Τουριστική Επιτροπή.

Παράλληλα, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν και στα Ελικοδρόμια των νησιών ευθύνης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ζητήθηκε να παρασχεθεί από την ΥΠΑ η απαραίτητη εκπαίδευση ενδιαφερομένων ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί από το δήμο σχετική σύμβαση με ενδιαφερόμενους για τη συντήρηση.

Σήμερα, σχετική σύμβαση με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει μόνο ένας συντηρητής για το Ελικοδρόμιο του Κουφονησίου, ενώ στα υπόλοιπα, όπως είχαμε παρουσιάσει και στο παρελθόν, η εικόνα που έχουν, είναι αυτή της εγκατάλειψης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΥΓΕ Ο ΧΟΝΤΡΟς ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΛΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΥΣΤ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι της πλάκας και δεν τους παίρνει κανένας στα σοβαρά. Μόνο δημόσιες σχέσεις κάνουν έτσι για τα μάτια του κόσμου. Άντε τώρα τα παιδιά της πλάκας τύπου Μαργαρίτη και Λιανού να πάνε να διαπραγματευθούν και να πείσουν. Οι άλλοι δήμαρχοι είναι αετοί και αυτοί κουκουβάγιες. Από έργα θα είναι πολύ χειρότεροι από τον χοντρό.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασατε που είχαν παει όλα με τον Μαράκη, αλήθεια τι είχε κανει ο χοντρος? (πληρώνετε με λεφτα μας, επειδη τα ξέρει ολα και πίνει καφέδες και εμείς κοντεψαμε να καταστραφουμε) Ο Μαράκης ανείκη στο σύστημα που έφεραν ρην ΧΩΡΑ ΜΑΣ εδώ. Δουλευει για το ΠΑΣΟΚ.....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΕΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ Γ...) ΓΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος Νάξου
Άοσμος
Αγευφτος
Άχρωμος
Ανύπαρκτος
Δεν είναι οτι δεν θέλει ο άνθρωπος,,,απλά δεν μπορεί,,

Ανώνυμος είπε...

EXEIS DIKIO ΠΑΑΒΕ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΚΟΛΟΥ