slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σφάζονται στο ΠΑΣΟΚ , Μπάιλας εναντίον Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου και ΠΑΣΟΚ Σύρου εναντίον Μπάιλα

IMG_8358
Επίθεση στον π. νομάρχη Κυκλάδων και επί τρεις δεκαετίες στελέχους του Κινήματος Δημήτρη Μπάιλα, εξαπολύει η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου. Με αφορμή τις δηλώσεις που κάνει ο κ. Μπάιλας τελευταία στα ΜΜΕ και την κριτική που ασκεί στο ΠΑΣΟΚ και σε στελέχη του, η Τ.Ο. Σύρου, τον χαρακτηρίζει ως τιμητή των πάντων που το παίζει «καθαρός» και υπερκομματικός, αφού όμως απόλαυσε και αξιοποίησε επί μακρόν, τα αγαθά ενός πολιτικού συστήματος που σήμερα κατηγορεί. Πρόσθέτει δε, ότι μέχρι και πρόσφατα ο κ. Μπάιλας επιζητούσε να είναι αντιπεριφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες, όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα αφορίζει έναν πολιτικό χώρο του οποίου υπήρξε "μεγαλοστέλεχος". 


Τονίζει επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ, ζητά με ειλικρίνεια συγνώμη από τους Έλληνες για τα λάθη και τις παραλήψεις του και κάνει μια νέα αρχή, έχοντας κόψει κάθε γέφυρα με το λαϊκισμό, την ανευθυνότητα και τις άρρωστες νοοτροπίες του παρελθόντος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σύρου:
«Ακολουθώντας την γνωστή τακτική του τιμητή των πάντων, ο κύριος Μπάιλας αυτοαναγορεύεται ως ο “καθαρός και τίμιος” πολιτικός σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που κατά τον ισχυρισμό του “είναι βουτηγμένοι στη βρώμα” .
Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι αν τα κόμματα βουτήχτηκαν στην βρώμα τώρα τελευταία που ο κύριος Μπάιλαςαποφάσισε να το παίξει υπερκομματικός, ή ήταν “βρώμικα” και τότε που ο ίδιος ήταν “μεγαλοστέλεχος” του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
 Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι άραγε κάποιος, που αφού απόλαυσε και αξιοποίησε επί μακρόν τα αγαθά ενός “σάπιου και βρώμικου” συστήματος εμφανίζεται σήμερα αντισυστημικός και κατήγορος.
Όλοι ενθυμούνται ότι μέχρι πρόσφατα επιζητούσε και αποδέχονταν το κομματικό χρίσμα προκειμένου να εκλεγεί Νομάρχης ή Αντιπεριφερειάρχης, δίχως βέβαια να ενοχλείται από την στήριξη των “βρώμικων” κομματικών οργανώσεων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα νησιά των Κυκλάδων.
Σήμερα που το κομματικό σύστημα διέρχεται σοβαρή κρίση και είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλές να δηλώνει κάποιος κομματική ένταξη, ο λίθος του αναθέματος βρίσκει εύκολα στόχο.
 Το ΠΑΣΟΚ - ανεξάρτητα από αυτά που ισχυρίζεται ο κύριος Μπάιλας - αφού πέρασε μέσα από το καμίνι της κρίσης με αυτογνωσία και παρρησία αναγνωρίζει τα σφάλματα του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ζητά με ειλικρίνεια συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες για τις πράξεις και παραλήψεις που πλήγωσαν τους ιδίους και τη χώρα και κάνει μια νέα αρχή, πιο ώριμο, πιο υπεύθυνο και πιο συνειδητοποιημένο.
 Έχοντας “ κόψει ” κάθε γέφυρα με τον λαϊκισμό, την ανευθυνότητα και με τις άρρωστες νοοτροπίες και τα ιδεολογήματα του παρελθόντος ξανακτίζει   τις σχέσεις του με την κοινωνία με θεμέλια την ειλικρίνεια και την αλήθεια. Απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες προβάλλοντας ένα ρεαλιστικό συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση δημιουργεί τις προοπτικές ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας και την ελπίδα για ένα βιώσιμο μέλλον της πατρίδας μας και του λαού μας.

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε όλοι συνεπιβάτες, αφήνοντας όμως πίσω όλα τα βαρίδια του παρελθόντος και όλους αυτούς που με τις πράξεις και την διγλωσσία τους, οδήγησαν την Ελλάδα και την μεγάλη δημοκρατική παράταξη σε αυτό το αδιέξοδο.
http://www.cyclades24.gr/syros/epikairotita/1357-pasok 

2 σχόλια:

syros είπε...

Ο Μπάιλας το παίζει κάτι μεταξύ Νίκου Ξανθόπουλου και Παναγιώτη Ψωμιάδη
από τη μια κλαίμε και παρακαλάμε και από την άλλη υπερκομματικοί και έντιμοι και υπεράνω όλων

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα ο Μπάιλας θα στηρίξει Παπαμανωλη?