slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο κόμμα του Κουβέλη έξη βουλευτές του ΠΑΣΟΚ !


Στη ΔΗΜΑΡ προσχωρούν έξι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για  τους:
 1)Γιάννη Αμοιρίδη (Πιερίας)
2)Γιάννη Μιχελογιαννάκη (Ηρακλείου)
3)Θόδωρο Παραστατίδη (Κιλκις)
4)Ηλία Θεοδωρίδη (Πέλλας)
5)Γιώργο Παπαμανώλη (Κυκλάδων) 
6)Βασίλη Τόγια (Βοιωτίας)
 Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι έξη επρόκειτο να πλαισιώσουν το κόμμα Κατσέλη, το οποίο όμως ...
αργεί.
Πάντως οι διεργασίας στο ΠΑΣΟΚ είναι έντονες και οι βαρόνοι των ΜΜΕ, έχουν πέσει με τα μούτρα να διασώσουν το κόμμα που τους εξυπηρετούσε και τους βόλευε τόσα χρόνια.
Έτσι, καμία είδηση γύρω από τις "διαπαστικές κινήσεις" ή ιδρύσεις κομμάτων, δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη, καθώς τα τελευταία χρόνια, το ΠΑΣΟΚ έπαψε να είναι κόμμα ή κίνημα, απώλεσε κάθε ιδεολογική ταυτότητα και μεταβλήθηκε σε αστική κερδοσκοπική εταιρεία με μοναδικό στόχο την εξουσία, με κάθε τίμημα. Και το τίμημα ήταν απλό: το ψέμμα. Πολύ ψέμμα! Μα πάρα πολύ ψέμμα, καθώς στην πράξη, δεν έκανε τίποτε από όλα αυτά που έλεγε προεκλογικά. Για την ακρίβεια έκανε μόνο όσα δεν έλεγε και έλεγε μόνα όσα δεν έκανε..................
Βεβαίως, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, θα ξεχαστούν όλα αυτά και στις εκλογές θα ανακάμψει. Εκτός από τις ψήφους των βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων που είναι η ραχοκοκαλιά του, μπορεί να εισπράξει ψήφους και από τη διαλυμένη μεσαία τάξη.
Βεβαίως, πρέπει να αναπροσαρμόσει την τακτική του, καθώς, στις "συνάξεις" των πράσινων στελεχών, νοιώθουν ότι δεν υπάρχει πολλή πίτα ακόμη να φαγωθεί και υπάρχει απροθυμία ...αφισοκολλήσεων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχολήσου με το απόΚομμα σου και τον κολοΤούμπα σας Μαλ…Μαν… και άφησε το ΠΑΣΟΚ, γιατί στις εκλογές θα τρίβεις τα μάτια σου. Όσο θυμωμένος και αν είναι ο λαός έχει μυαλό και μνήμη και θα αποδώσει με την ψήφο του τις ευθύνες που έχει το κάθε κόμμα χωριστά.