slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μας απειλή ότι θα φύγει

Μετανάστης ο Παπακωνσταντίνου, θρηνεί η Δημοκρατία!
Αφού αποποιήθηκε όλων των ευθυνών για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, αφού κλάφτηκε θυμίζοντας έντονα τον Βασιλάκη Καΐλα στα παλιά καλά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου, ο καπετάνιος του… Τιτανικούμας έδωσε την είδηση: 
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην πολιτευτεί αλλά να πάρει των ομματιών του και να μετοικίσει στο εξωτερικό- σαν τους νέους που οι μοιραίοι χειρισμοί του τους έκαναν μετανάστες ένα πράμα. 
Οποία θλίψη για τους πολίτες του Υπολοίπου Αττικής, οι οποίοι δεν θα έχουν την ευτυχία να τον μαυρίσουν… Οποία απώλεια για τη Δημοκρατία… 



ΥΓ: Στο πρωινό του Mega, όπου φιλοξενήθηκε σήμερα ο ΥΠΕΚΑ, δέχθηκε τόσο σκληρές ερωτήσεις, που τον… λυπήθηκα. Για να αντιληφθείτε, κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Γιώργος Οικονομέας, αφού είπε ότι θα του κάνει την πιο δύσκολη ερώτηση, τον ρώτησε αν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ με το νέο αρχηγό μπορεί να αλλάξει και να ανακάμψει. Τον… λιάνισε δηλαδή! Ευτυχώς που είχε προλάβει να πει ότι δύσκολη ερώτηση για τον Παπακωνσταντίνου δεν υπάρχει. Άλλως θα απορούσαμε με την δεινότητά του να απαντάει… 

ΧΡΑΝ  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να τον κλείναμε σε ένα σκοτεινό κελί για πάντα? Μας βύθοισε στη δυστυχία και μας γέμισε με "παπαρολογίες" όπως ότι αν δεν πετύχει η οικονομική πολιτική του θα παραιτηθεί... Αλλά δεν παραιτήθηκε. Έυχομαι ότι χειρότερο μπορεί, να του τύχει.

EKTORAS49 είπε...

Που λέει ότο θα πάει? Στο εξωτερικό?? Τον γελάσανε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ... ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!