slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μα είναι δυνατόν ; Χάθηκαν οι σοβαροί άνθρωποι και μας έφεραν πολιτικούς γυρολόγους και «γραφικούς» αναλυτές να μας "διαφωτίσουν "

Φώτο από naxos365
 Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΜ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ -Ο ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΚΗΣ  -ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ;
Αντί δικού μας σχόλιου για την ομιλία των όλα τα ξέρω - Καζάκη , Μητρόπουλου-  όλα τα λύνω  παραθέτουμε ένα σχόλιο αναγνώστη του Naxos fan που  νομίζουμε ότι  εκφράζει απόλυτα και εμάς άλλα και πολλούς από τους σκεπτόμενους αναγνώστε μας .
Καλά ρε τόσοι συνδικαλιστικοί φορείς δεν μπορούν να καλέσουν ένα σοβαρό άνθρωπο να τους "διαφωτίσει" για την κρίση τις αιτίες της και τις προτάσεις για την έξοδο απ αυτή; Ο ένας περιφέρει την υποψηφιότητα του χρόνια σε διάφορους κομματικούς χώρους, εκμεταλλεύτηκε το αντιμνημονιακό μένος του κόσμου και επιτέλους κατάφερε να του ανοίξει τη πόρτα ο Τσίπρας με πενιχρά όμως αποτελέσματα ( Περιφερικές εκλογές 2010 ) . Ο άλλος με αναλύσεις τύπου Βασίλη Λεβέντη δεν μπορεί να στεριώσει ούτε σε αντομνημονιακό ραδιόφωνο, αναζητεί δε απεγνωσμένα στέγαση σε κομματικό μηχανισμό χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε τα αντιμνημονιακά κόμματα δεν δέχονται να εκτεθούν στις αρλούμπες που γράφει ή λέει. Και που βρήκαν καταφύγιο αυτοί οι δύο γραφικοί ; Στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Νάξου !!! Μα είναι δυνατόν ; Γιατί δεν καλούσαν τον Γλέζο να μιλήσει αντί γι΄ αυτούς τους αστείους ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

opos vlepeis naxios to featraki gemise apo kosmo.
aaa xexasa
to xereis oti ektos apo toys voyleytaves mas einai anepifimitoi sto nisi kai aytoi poy toys livanizoyn apo ta blogs ep amivis san kai esena?
sinexise na skavis ton lako soy poy fa se filoxenisi sta idietera xomata tis idieteris patridas soy.
fanere synergati ton dosilogon epi pliromi

Ανώνυμος είπε...

"Χάθηκαν οι σοβαροι άνθρωποι", "Πολιτικοί γυρολόγοι", "γραφικοί αναλυτές", "αναλύσεις τύπου Λεβέντη"

Αυτό εσύ το αποκαλείς κριτική? Απο ένα blog του τοπου μας όπου έπρεπε να ασχολείτε με τα προβλήματα της περιοχής μας και να βλέπει πίσω απο τα ψιλά γράμματα και τα πληρωμένα στερέτυπα των αθηναικών φυλλάδων?

Είσαι,όπως λέει και ο προηγούμενος, ένα υποψήφιο και σε αναμονή ανερχόμενο λαμόγιο του τόπου μας τελικά.

Αποκρύπτεις την αλήθεια για τις δικές σου βλέψεις. Να ξέρεις ότι κανένα μέλος της 6μελούς οικογένειάς μου δε θα ξαναμπεί στο blog σου και σίγουρα δε θα σε χαροποιήσει με την ψήφο τους στις επερχόμενες πολιτικές σου φιλοδοξίες.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορά στη Ναξο έγινε τετοια εκδηλωση.Ο κ Καζάκης μας άνοιξε τα μάτια.Δεν πιστευουμε πλεον τουσ προδοτες πολιτικους.Οι δοσιλογοι οπου και αν ανοικουν θα καθισουν στο σκαμνι.
Η Ελλάδα ανοικει σε εμας και στα παιδια μας και δεν θα γινει αποικια των ευρωπαιων.
Σασ εχει ποιασει τρεμουλο επειδη ο κοσμος ξυπνησε,ουτε για να γυαλισετε τα παπουτσια αυτου του ανθρωπου δεν ειστε!