slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία Χαράλαμπου Κόκκινου στην 5η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

΄΄ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ
ΙΣΧΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΄΄ΠΛΗΓΩΣΑΝ΄΄ Ή ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κος Χαράλαμπος Κόκκινος, μίλησε στην 5η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και αναφέρθηκε στα εξής:
® Ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών απαιτείται ΄΄πανστρατιά΄΄ και αξιοποίηση όλων των στελεχών της παράταξης. ΄΄Άνοιγμα΄΄ προς όλους τους ψηφοφόρους , όπου και αν ανήκουν ιδεολογικά.
® Να γίνει γνωστό στην κοινωνία το πρόγραμμα της Ν.Δ. και να υπάρχει ενιαίος και συγκεκριμένος πολιτικός λόγος στα στελέχη της.
® Να σφυρηλατηθεί η ενότητα και η αλληλεγγύη.
® Στα ψηφοδέλτια που θα συγκροτηθούν, να συμμετέχουν αγωνιστές της παράταξης αποδεκτοί από την κοινωνία και όχι ΄΄δημοσιοσχετίστες΄΄ και άνθρωποι που ΄΄πλήγωσαν΄΄ ή πρόδωσαν κατά καιρούς την παράταξη.
® Να μιλήσουμε στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας και για τα προβλήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν.
® Να υπάρχει ιδεολογική αντιπαράθεση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ που οι πολιτικές του κατέστρεψαν την Ελλάδα και στην Αριστερά που συστηματικά αρνείται και υπονομεύει.
® Στην πορεία για τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές , η ΝΔ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα μεγάλα προβλήματα του τόπου αλλά και με το κομματικό κράτος που έχει ΄΄στήσει΄΄ το ΠΑΣΟΚ.
Η ελληνική κοινωνία έχει ελάχιστες πλέον αντοχές. Αντιμετωπίζει καθημερινά τη φτώχει , την ανεργία, την ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την αναπτυξιακών δράσεων. Ο ιστορικός ρόλος της ΝΔ τη φέρνει και πάλι στην εξουσία για να δώσει  και πάλι την ελπίδα και την προοπτική εξόδου από την κρίση.
 

                 Χαράλαμπος Κόκκινος
                                                     kokkinosxar@yahoo.gr
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
                                  Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
                                                              Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ούστ να χαθεί ο σαχλαμάρας. Τι θέλει αυτό το λαμόγιο που έχει καταδικαστεί να κάνει τον αρχηγό στα πολιτικά πράγματα της περιφέρειας. Δεν έχει καθόλου τσίπη αξιοπρέπειας; Να τα μαζέψει και να φύγει μετά την ποινική του καταδίκη.