slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ταβάνι το 15% για το ΠΑΣΟΚ με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα

Ταβάνι το 15% για το ΠΑΣΟΚ με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα

Μαθηματικοί δεν είμαστε αλλά... το 2007 στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν

700.000 φίλοι και μέλη. Το 2009 στις εθνικές εκλογές (τετραπλάσιος αριθμός φίλων και μελών δηλαδή) 3 εκατομμύρια ψηφοφόροι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ δίνοντάς του ποσοστό περίπυ 44%. Αν κάνουμε τώρα την μη σταθμισμένη αναγωγή. Χθές ψήφισαν 240.000 (το πιστεύουμε Ο.Κ). Αν τετραπλάσιος αριθμός πάει και ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές (χλωμό αλλά πιθανό) τότε το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο Έλληνες, ήτοι περίπου 15% του εκλογικού σώματος.

Και όλοι αυτοί οι υπολογισμοί επιεικείς αριθμητικά

BLOG.GR

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια και οι τραβεστί της Συγγρού δεν μπορούν να συνέλθουν από το χθεσινό σοκ. Κάντε όσες αναγωγές θέτε και ηλιθιότητες αλλά η αλήθεια για αυτούς που οδήγησαν τη Χώρα στη χρεοκοπία με όλα τα επακόλουθα που ζούμε σήμερα πλησιάζει. Το ΠΑΣΟΚ έχει ηγέτη και όχι Ντιντήδες και Μπουχέσες.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ έχει ηγέτη που εξελέγη με 98%. Το ίδιο, και λίγο χαμηλότερο, ποσοστό είχε και ο μακαρίτης ο Κιμ Γιούγκ Ιλ και είδαμε τι κλάμα έριξαν οι Βορειοκορεάτες όταν πέθανε. Βενιζέλος και Κιμ Γιουγκ Ιλ (ίσως και ο Άσαντ) με τέτοια ποσοστά. Αλήθεια τι σόι εκλογή ήταν αυτή με ένα υποψήφιο; Εκτός και αν το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να μετρήσει την ετοιμότητα του μηχανισμού του με δικά μας λεφτά. Αλήτες, στο Σύνταγμα οι κρεμάλες έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Ανόητε των 17:32 ο Κιμ Γιουγκ Ιλ ανήκει στο δικό σου ιδεολογικό χώρο του μαύρου ή κόκκινου φασισμού που σε αυτά τα καθεστώτα ο λαός δεν ψηφίζει αλλά ψηφίζουν άλλοι για αυτόν. Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ από το 1981 έχει εγκαθιδρύσει μια δημοκρατία τόσο ελεύθερη που πολλές φορές οδηγεί στην ασυδοσία των ολίγων και των μικρών ομάδων σαν και αυτή στην οποία ανήκεις και εσύ άσχετα με τι κόμμα ψηφίζεις. Εδώ η κρατική τηλεόραση κάνει αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και ακούγονται οι απόψεις όλων των κομμάτων ενώ εκεί ακούγονται μόνο οι κυβερνώντες και ουδείς άλλος. Τι να κάνουμε ρε παλληκάρι αφού ο Βενιζέλος ο νεότερος είναι καθολικά αποδεκτός τουλάχιστο από το ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι μόλις 23 χρόνων έγινε επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου σημαίνει ότι είναι μια ξεχωριστή πνευματική ιδιοφυία. Αυτόν εμπιστευόμαστε και με αυτόν θα πορευτούμε.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στα Βιογραφικά των δύο αρχηγών:
Ευάγγελος Βενιζέλος: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Ιανουαρίου 1957. Τo 1974 αποφοιτά από το Λύκειο και εισάγεται στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής και των Συμβουλίων της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος. Αποφοίτησε από τη Νομική το 1978 και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Το 1980 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Νομικής στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου το 1984 εκλέχθηκε υφηγητής και στη συνέχεια καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου.

Αντώνης Σαμαράς: Γεννήθηκε στην Αθήνα την 23 Μάιου 1951.
Είναι γιος του καρδιολόγου Κωνσταντίνου Σαμαρά και της Ελένης Ζάννα, εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανιψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Από το γένος της μητέρας του είναι δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, κόρης του Εμμανουήλ Μπενάκη.Το 1969 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στα Οικονομικά στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου σπούδαζε την ίδια περίοδο και ο Γιώργος Παπανδρέου με τον οποίο ήταν και συγκάτοικοι. Παράλληλα με τις σπουδές εργαζόταν σε Ελληνοαμερικάνικο εστιατόριο. Έκανε μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.
Τα σχόλια και οι συγκρίσεις δικές σας.
Διερωτώμαι όμως ΓΙΑΤΙ ο γόνος μιας πάμπλουτης οικογένειας εργαζόταν ο ταλαίπωρος σε εστιατόριο για να βγάλει τα προς το ζην;
ΓΙΑΤΙ στο πολιτικό βιογραφικό του δεν αναφέρει την εντιμότατη πολιτική του πράξη να ρίξει την αντεθνική κυβέρνηση της ΝΔ το 1993; ΤΙ δουλειά έκανε και που δούλεψε μετά τις σπουδές του ή μήπως ζούσε από τα λεφτά των προγόνων του; ΑΥΤΟΣ είναι ο πολιτικός του λαουτζίκου που θέλει να σώσει και απευθύνεται στους βουλευτές του και τους λέει ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!

Ανώνυμος είπε...

Aρχιμαλάκα, πανίβλακα, ηλίθιε και στραβέ των 18:37. Τι εμπιστοσύνη μπορεί να έχεις σε άνθρωπο που υποστηρίζει ότι το ηλ. ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τους λογαριασμούς ως πίεση για την καταβολή του χαρατσιού και στην τελική πράττει άλλα; Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε αυτό τον αρχομανή που δηλώνει ότι θα ήθελε να έρθει μια μέρα που ως υπουργός να κάνει αυτό που συμφέρει τη χώρα (που σημαίνει ότι τώρα κάνει αυτό που δεν την συμφέρει). Ρε βλάκα, και το λέω με οργή που θα σε συνέθλιβα παλιοσκουλήκι αν σε είχα μπροστά μου, με ποιό δικαίωμα με ένα υποψήφιο κάνατε εκλογές με ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, αλήτες. Είδες μαλάκα κανένα νέο στην διαδικασία σας; Τι δοκιμάσατε ρε γύφτο; Το ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ σαν σύνθημα ρε θύμα που κολλάει; Τόσο καιρό είμαστε σε διακοπές ρε φυτούκλα; Αει στο διάβολο βραδυάτικα μαλάκα. Ο Κιμ Γιουγκ Ιλ σας ταιριάζει και στα ποσοστά και στα κιλά.

Ανώνυμος είπε...

Απατεώνες της δημοκρατικής παρατάξεως, το λεφτά υπάρχουν (γιατί πάντα είχατε άριστη σχέση με το χρήμα, βλέπε Τσουκάτος (πήρε το ταμείο και έφυγε), Σιδερένιος (βίλες με δανεικά), Κουτσόγιωργας (ξάφρισε το ταμείο σας), Τσοχατζόπουλος (η επιστήμη σηκώνει τα χέρια)) θα σας κυνηγάει μια ζωή. Κακοποιά στοιχεία...Ψεύτες...Διαπλεκόμενοι

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μπροστά στα δικά σας τα λαμόγια είναι αγγελούδια. Πάνω από το 90% των μεγαλοεπιχειρημτιών, των κεφαλαιοκρατών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων και όλων αυτών που ρουφούν το αίμα των Ελλήνων εδώ και 100 χρόνια ανήκουν στην δική σας Δεξιο-Χουντικο-Βασιλική παράταξη. Δούλεψε ποτέ του ο Σαμαράς; ΟΧΙ.Έχει εξασφαλίσει πλούτο από τους κεφαλαιοκράτες προγόνους του για ζήσουν ακόμη εκατό γενεές χωρίς να δουλέψει κανένας τους. Εσείς παλληκαράκια νεοφασιστάκια είστε σαν τις κότες που περιμένουν έξω από την γούρνα των χοίρων (Σας) για να φάνε κάτι από αυτό που θα πέσει κάτω. Χορτάστε με τα ψίχουλα και με τις ανοησίες σας. Αυτά σας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ήξερα αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό να είναι κάποιος πτυχιούχος Νομικής 21 χρονών και καθηγητής της Νομικής 23 χρονών.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γαμώ τα παιδιά σας καριόληδες.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ. Γιατί μέχρι τώρα είμαστε σε ανάπαυση; Να χαθείτε προδότες, ψεύτες, βολεμένοι, ξερόλες. ΄Ερχεται το απρόβλεπτο. Και τότε θα παρακαλάτε να σκιστεί η γη να μπείτε μέσα.