slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ένα email στον Σαμαρά

κ. Σαμαρά,
Κανονικά θα έπρεπε να είχα στείλει την επιστολή αυτή από τον Νοέμβριο όταν κι έκανες την συγκυβέρνηση αλλά τότε απεφάσισα να παραμείνω ψύχραιμος. Σήμερα όμως δεν απομένει κάτι άλλο πια.

Ας ξεκινήσω με το ποιος είμαι γιατί σιγά μην θυμάσαι. Με λένε Ηλιόπουλο Θωμά και ήμουν μέχρι χτες μέλος του κόμματος σου.Τον Οκτώβριο του 2009, μια περίοδο που μετά την συντριπτική ήττα των εκλογών, όλοι ήταν με την Ντόρα, εγώ μαζί με άλλους 28 οννεδίτες με επικεφαλής τον Κώστα Χατζή υπογράψαμε ένα κείμενο με τίτλο ‘‘ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ’’. Μας απείλησαν, μας λοιδόρησαν, μας κυνήγησαν γιατί τολμήσαμε να εκδηλώσουμε την στήριξη μας σε σένα και δεν δεχτήκαμε να γίνουμε υποτελείς του συστήματος της μαφίας Μητσοτάκη. Εμείς όμως δώσαμε με πείσμα και αυταπάρνηση τον καλό αγώνα. Πολλοί από αυτούς που μας κυνήγησαν τότε, βρίσκονται σήμερα δίπλα σου, σε εκλεκτές κομματικές θέσεις.
Η συνέχεια στο rizospastikhdexia.blogspot.com

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡ κρέμασε τον ΠΑΠ, ο ΠΑΠ κρέμασε τον ΣΑΜ και ο ΣΑΜ κρέμασε την ΝΔ και θα ξεπουλήσει την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

και ο ελληνικός λαός θα τους κρεμάσει και αυτούς και τα απολειφάδια τις κοινοβουλευτικής δικτατορίας

Ανώνυμος είπε...

Που πας και τους βρίσκεις βρε νάξιε όλους αυτούς τους γραφικούς και δημοσιεύεις τα άρθρα τους; ετσι προωθείς τις απόψεις σου ; Ο ΠΑΣΟΚΟΣ

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕ

manolis είπε...

Προσυπογράφω το κείμενο του Θωμά Ηλιόπουλου.
Προσυπογράφω και επαυξάνω.