slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιό κόμμα θα ψηφίζατε αν γινόντουσαν εκλογές την επόμενη Κυριακή?

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καλτσον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το γκάλοπ έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί καταγράφει το βαθμό της ηληθιότητας αυτών που ασχολούντε σοβαρά και σχολιάζουν τις αναρτήσεις του ΜΠΛΟΚ. Επακόλουθο λοιπόν είναι ο καταΚΑΜΜΕΝΟΣ να έρθει πρώτος και να πάρει πάνω από το 60% των ηληθίων και το ΠΑΣΟΚ μόλις το 2%.

Ανώνυμος είπε...

TO KAKO ADELFE EINAI OTI ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2% ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

to kako einai oti eimaste oloi toso ilithioi pou diabazoume kai sxoliazoyme tis paparies tou bloger

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ Η ΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα μας να ανοίγουμε το μπλοκ να γελάμε και να κάνουμε κέφι για το υπόλοιπο της ημέρας. Γιατί δηλαδή πρέπει να πάμε στην έξοδο και να μη σπάσουμε την πλάκα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΒΑΣΙΛΗ; ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον Λεβέντη για την τελευταία θέση. Όπως πάει βλέπω Καμμένο πρωθυπουργό με πάνω από 50%. Θα γυρίσει ο Βασιλιάς, θα πάρουμε την Πόλη, τα Σκόπια θα τα σύρουμε στη Μακεδονία μας, ξανάρχονται τα ωσαννά με τον Καμμένο επί Jagouar εποχούμενο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΠΟΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΗ, ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ, ΤΑ 120 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ . ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΞΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 9000 ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 1700?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ :
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

KALA XTHES TA NOUMERA HTAN DIAFOETIKA
NAXIE ANAXIE EXEIS NA MAS PEIS KATI GIA TO MAGEIREMA ?

Ανώνυμος είπε...

mavro se olovs den axizei kaneis t i p o t a

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ θα πάρετε τα αρχήδια του λαού λαμόγια. Καλοβολεμένοι θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει. Διεφθαρμένοι, που δεν ντρέπεστε ελεεινοί και τρισάθλιοι να τους υπερασπίζεστε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

το καλυτερο ειναι να μην παμε να ψυφισουμε κανεναν.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι να απέχουμε. Όλοι στις κάλπες με μαύρο σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και ψήφο από ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κλείστε το διακόπτη της ελπίδας για πρωθυπουργία στον ΣΑΜΑΡΑ και τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Φανταστείτε την "επόμενη ημέρα" όταν εντολή σχηματισμού Κυβερνήσεως θα πάρει κάποιος που σαν πρώτη κίνηση θα στείλει στην κρεμάλα όλους τους προδότες.

Ανώνυμος είπε...

κρεμαλα στους προδοτες στις πλατειες.οσον αφορα αυτον που εγραψε στις 29/2 9,43 το προβλημα σου φιλε ειναι το 2% του πασοκ η οτι ο κοσμος δεν μπορει να πλειρωσει τις υποχρεωσεις του εκτος αν εισαι απο τους βολεμενους του συστιματος και μιλας ακομα πουτανας γιε

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε χαμηλώνει ο Καμμένος και εγώ τον είχα ότι θα περάσει το 50%. Και το ΠΑΣΟΚ παίρνει πάνω από 1%; Αν είναι δυνατό. Αυτό είναι έκπληξη!
Τρομερή δημοσκόπιση. Δεν θα έχει σφάλμα ούτε 1%.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΜΑΣ? ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ... ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πασόκια (και ΝΔ-ΛΑΟΣ)μην απατάσθε. Η εντολή σχηματισμού Κυβερνήσεως θα δοθεί εκεί που θα τρίβετε τα μάτια σας. Και θα δείτε τους προδότες στις κρεμάλες. Και δεν θα βγάλετε και μιλιά γιατί θα φοβόσαστε μέχρι χεσίματος.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που κάνουν το μεγαλύτερο ντόρο και ας είναι μια ανύπαρκτη μειοψηφία; Το 1% των φοιτητών που μπλοκάρουν τα αμφιθέατρα, κτίζουν τους καθηγητές, βγάζουν πρυτάνεις και κάνουν τις καταλήψεις. Το 1% των κάθε λογής αριστεριστών και φασιστών που διαλύουν τις πορείες, καίνε τα πάντα, κάνουν πλιάτσικο, δεν σέβοντε τις εθνικές εορτές και αποδοκιμάζουν τους πολιτικούς. Το 1% των κάθε λογής χυδαιογράφων, αριστεριστών και φασιστών επισκεπτών στα Μπλοκ, που δεν έχουν καμιά πολιτική άποψη και θέση, αλλά είναι κομματικά ρεμάλια και έρμαια της ιδεολογικής τους κενότητας. Μέσα σε αυτούς πρέπει να είναι ορισμένοι από τους διαχειριστές του μπλοκ και σίγουρα αυτός ο Μ…Μ…

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνα μαλάκα των 19:13. Που ζεις ρε ζώον. Για ποιό 1% μιλάς ρε κομματικό μαντρόσκυλο; Ο κόσμος θα σας σαρώσει.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι παπαριά γκάλοπ είναι αυτό και κάθεστε και ασχολείστε κάθε μέρα μπαίνω και ψηφίζω διαφορετικό κόμμα και δέχεται την ψήφο μου,ενώ θα έπρεπε να δέχεται μία ψήφο καθενός και τέρμα τα συμπεράσματα δικά μας

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρει ρε Μ...κα Μ... ο Καμμένος πάνω από 1% θα είμαι εγώ Μαλακο...Μα...ς.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε κυριε των 19,13 πιστευω οτι ο σεβασμος των εθνικων εωρτων δεν φενεται απο αυτους που λες οτι δεν τις σεβονται αλλα απο αυτους που ξεπουλανε την ελλαδα του σημερα εκτος αν εισαι ηλιθιος και δεν βλεπεις την απογνωση που ζουμε ολοι εμεις που δεν ειμαστε βολεμενοι απο τους προδοτες που επιβαλουν την χουντα συγκηβερνησης.οσο για τις χυδαιογραφειες μαλλον ειναι η οργη απο την αδικια

Ανώνυμος είπε...

oloi oi prodotes prepei na fygoune!!!! mas xeftilizoune kathimerinos ta poustakia i germani kai gelane mazi mas!!!!oloi xrysi augi!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

giati den yparxei sthn chfoforia to EPAM ?

Ανώνυμος είπε...

http://www.epam-hellas.gr

Βαλτε και το ΕΠΑΜ
στην
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΜΡΝ ΤΡΕΠΕΣΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Από τις ηληθιότητες που γράφοντε στις αναρτήσεις και τα αποτελέσματα της δήθεν δημοσκόπησης καταλαβαίνουμε το απελπηστικά χαμηλό επίπεδο των διαχειριστών του ΜΠΛΟΚ και των συνεργατών τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚόσκυλα μήπως είναι καιρός να μάθετε πως βγαίνει 1 ευρώ?

Ανώνυμος είπε...

Τί καφρίλα είναι αυτή;

Έρμο νησί. Πώς σε κατάντησαν;