slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜΑΡ: Το Κόμμα της ατέλειωτης κωμωδίας

'Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό.
Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις – SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.'

- Γεράσιμος Γεωργάτος, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής πολιτικής ΔΗΜΑΡ


Το "κόμμα" της πλάκας που έφτιαξε ο ανεκδιήγητος φαφλατάς του απόλυτου τίποτα Φώτης Κουβέλης, και που έχει μαζέψει κάθε είδους μαϊντανό και σύσσωμη την Πασοκική μούργα, από τον Μπίστη και τον Παναγιωτόπουλο, μέχρι την Ρεπούση, τον Ψαριανό και τον μέντορα της Πετρούλας, Σταμάτη Μαλέλη, συνεχίζει να μας διασκεδάζει.

Συνεχίζοντας την μακρά παράδοση του ιδρυτή του, που ποτέ στην πολιτική του καριέρα δεν πήρε σταθερή θέση για τίποτα, η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε χθες την παραπάνω ανακοίνωση – καταπέλτη στην οποία κατακεραυνώνει το 'αδελφό' κόμμα "Αριστερά" (Die Linke) της Γερμανικής Βουλής, διότι καταψήφισε σχέδιο χρηματοδότησης της Ελλάδας στην σχετική προχθεσινή ψηφοφορία στη Γερμανική Βουλή.

- Η ξεκαρδιστική λεπτομέρεια είναι ότι η ΔΗΜΑΡ είχε επίσης …..καταψηφήσει στο σχέδιο κατά την διάρκεια της αντίστοιχης ψηφοφορίας στην Ελληνική Βουλή.

http://amantomatimou.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: