slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάγκαλος: "Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!!"


Τον Θόδωρο Πάγκαλο τον "πάω" με χίλια, για το ένα και μοναδικό προσόν του: τον απόλυτο κυνισμό. Ο άνθρωπος επιβίωσε από χιλιάδες καταστάσεις, επί δεκαετίες κάνοντας χρήση αυτού του προσόντος.
Είναι πολύ μεγάλη μαγκιά να λες του ψηφοφόρου σου κατάμουτρα "είσαι πολύ μαλάκας αν με ψηφίσεις". Είναι σίγουρο ότι ..

.
θα σε ψηφίσει ο Έλληνας μαλάκας ψηφοφόρος!


Τι είπε λοιπόν ο πιό ευφυής Έλληνας πολιτικός σήμερα;
Σε μια ανταλλαγή εξυπνακισμών για την εθνική κυριαρχία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. προσπάθησε να τον στριμώξει λέγοντας:

«Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μου κάνει μεγάλη εντύπωση»
Και απάντησε κυνικότατα και ειρωνικότατα ο Θόδωρας:
"Ήμουν πάντα εναντίον αυτού του συνθήματος, υπήρχαν πολλές τάσεις, είμαστε πολύ μεγάλο κόμμα κ.πρόεδρε, είναι πολλές οι τάσεις, πολλές απόψεις".
δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο:

Δηλαδή ο χιουμορίστας μας είπε ότι στ

ο ΠΑΣΟΚ χωράνε όλοι, ακόμη και αν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές σε ένα τόσο βασικό ιδεολογικό θέμα!
Αν δεν κάνω λάθος, από ότι διαβάζω και μου λένε -ευτυχώς δεν τα έζησα!", το ΠΑΣΟΚ γιγαντώθηκε αποκλειστικά και μόνο από την αντιαμερικανική και αντιευρωπαϊκή ρητορική του.
Είχε πλασσαριστεί ως "σοσιαλιστικό" τη δεκαετία του 1970, ως το αντίθετο δηλαδή της δεξιάς του Καραμανλή, που είχε ως όραμα την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε. Η διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και όλη η ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ βασίστηκε σε αυτή τη ρητορική. Στο "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (κι όχι στους Ευρωπαίους ή Αμερικανούς υποθέτω)", στο "έξω οι βάσεις του θανάτου" και "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο".
Ο Πάγκαλος διαφωνούσε λέει με όλα αυτά!!! Και τι μας είπε σήμερα;
Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει όλες τις απόψεις. Λες και είναι άποψη, να μην έχεις άποψη! 
Είναι σαν να εντάσσεται ο ...αυτός της Χρυσής Αυγής τέλος πάντων, δεν θυμάμαι το όνομά του, στο ...ΣΥΡΙΖΑ και να μας λέει αύριο, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλο κόμμα, που χωράει τις απόψεις του Στρατούλη υπέρ των μεταναστών και του τύπου από τη Χρυσή Αυγή, εναντίον.
Και να βγαίνει μετά ο Στρατούλης, όταν ο Χρυσαυγίτης γίνει Πρωθυπουργός, να λέει "εγώ διαφωνούσα με τον Χρυσαυγίτη σύντροφο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο κόμμα, χίλιοι καλοί χωράνε".

Έδωσε λοιπόν μια ηχηρή σφαλιάρα στο παρελθόν ο Πάγκαλος και σε κάτι τύπους σαν το πατέρα μου, που ψήφιζε αυτά τα σούργελα και έπινε νερό στο όνομα του αρχιπαπατζή Αντρέα...

Τους είπε σε δική μου ελεύθερη μετάφραση κατάμουτρα:
"Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!! σας δουλεύαμε μαλάκες, τα συνθήματά μας ήταν για να ΄ρθουμε στην εξουσία, να χωρίσουμε τις γυναίκες μας, να παντρευτούμε νεώτερες και να γουστάρουμε τη ζωή που είναι μικρή. Έτσι κι αλλιώς, σας μπουκώσαμε με δανεικά λεφτά, για να γίνετε συνένοχοι, να πάρετε κι εσείς, λιγούρια ψηφοφόροι μας, λίγο μάτι, να φάτε κανένα μπιφτεκάκι, όταν εμείς τρώγαμε τους σοσιαλιστικούς αστακούς μας. Τα συνθήματα και οι ιδεολογίες ήταν για τα κορόιδα. Εμείς πιστεύαμε Ναι και Οχι στο ΝΑΤΟ, μέσα κι έξω απ΄την ΕΟΚ, τέλος πάντων, όπου φυσάει ο άνεμος, αρκεί να βγαίναμε.
Στην υγειά σας μαλάκες"
Φώτης Μακρίδης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι ελεύθερη μετάφραση δική σου μη βάζεις λοιπόν λόγια στο στόμα του άλλου που δεν έχει πει.Αυτό είναι ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο,το έχεις κάνει και στο παρελθόν και έψαχνες λαγούμια να κρυφτής κάποτε έχουμε μνήμη και θυμόμαστε.Αλήθεια πες μας τέτοιες φασιστικές μεθόδους να βρίζεις τους ψηφοφόρους άλλου κόμματος τις υιοθετεί η Συγγρού

Ανώνυμος είπε...

O Πάγκαλος δεν αποκάλεσε "κωλόπανο" την ελληνική σημαία στα ίμια κύριε ΠΑΣΟΚε που θιχτήκατε εκ μέρους του παχύδερμου πολιτικού?

Βάγγος είπε...

Ο Πάγκαλος είναι προδότης και είπε στα βατράχια στα Ίμια εγκαταλείψετε και πάρτε και την σημαία. Την στιγμή που 2 από εμάς, είχαν περάσει απέναντι και χωρίς όπλα δέσανε και ξεβρακώσανε και τους 10 Τούρκους. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!