slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Τροϊκανό πραξικόπημα" εναντίον ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας

Aπαράδεκτες διαρροές κυβερνητικών κύκλων για τις απαιτήσεις της τρόϊκας που αφορούν σε απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015. Ανάμεσα σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνουν στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας.Επιπλέον στο στόχαστρο έχουν βάλει και εκπαιδευτικούς.

Ακόμη χειρότερα τα ίδια σενάρια αναφέρουν ότι οι αξιολογήσεις των στρατιωτικών για το ποιος μένει και ποιος φεύγει θα γίνουν ουσιαστικά από μηχανισμό της τρόϊκας!

Τα όσα ακούγονται είναι ανήκουστα και αν έχουν ίχνος αλήθειας,τότε φαίνεται ότι δικαιώνουν τις φήμες ...για πραξικόπημα.Αλλά από τη τρόϊκα!

Το αν οι Ελληνικές ΕΔ πρέπει να αναδιοργανωθούν με στόχο να γίνουν πιο ευέλικτες ακόμη και πιο οικονομικές είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολεί την Ελλάδα και μόνο.Και μόνο η όποια ελληνική κυβέρνηση έχει την αρμοδιότητα να κρίνει πότε και πως θα προχωρήσει στις όποιες αλλαγές προτείνει η όποια στρατιωτική ηγεσία.Κανείς άλλος και ειδικά οποιοσδήποτε εκτός Ελλάδος έχει τη δυνατότητα της οποιασδήποτε παρέμβασης ακόμη και της έκφρασης άποψης για τέτοια θέματα.Τελεία και παύλα. Οποιαδήποτε τέτοια μεθόδευση θα αποτελέσει "παραξικόπημα" απ΄ έξω.

Και βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι για το θέμα των εκπαιδευτικών οι απαιτήσεις των τροϊκανών είναι απαράδεκτες,όταν οι πάντες γνωρίζουν τα τεράστια κενά που υπάρχουν σε σχολεία όλης της χώρας.Η εκπαίδευση είναι εξίσου σημαντική με την Εθνική Άμυνα κι έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: