slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση ΣΟΚ του Άδωνι βάζει την Ελλάδα στη μπρίζα!!! "Η σχέση μου με την Ευγενία περνά κρίσεις"!!!

Παραδέχεται την κρίση στη σχέση του με την Ευγενία Μανωλίδου και σχολιάζει την τηλεοπτική επιστροφή της, ο Άδωνις στο Down Town που μίλησε... όπως αρμόζει σε έναν υπουργό. Διαβάστε την συνέντεξή του και το τι γίνεται στο γάμο του με την Ευγενία :

Για τη σάτιρα των παιδιών του Ράδιο Αρβύλα τι έχετε να πείτε;


Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αν σταματήσουν να με σατιρίζουν. Το λέω ειλικρινά.

Είναι αλήθεια ότι η κυρία Μανωλίδου έχει περιορίσει τις δηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις της, επειδή της το έχετε ζητήσει εσείς;

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Πρώτα απ΄όλα, η Ευγενία δεν εβγαινέ ούτε πριν γίνω υπουργός. Είχε ανέκαθεν χαμηλό προφίλ και απλώς έγινε γνωστή διότι έκανε τηλεοπικές εκπομπές. Φέτος δεν κάνει τηλεόραση ασχολείται με τη μουσική, οπότε δεν είχε ανάγκη να εμφανίζεται και να κάνει "φασαρία". Δεν σχετίζεται μ΄εμένα αυτό.

Ακούγεται ότι η σύζυγος σας επιστρέφει στην τηλεόραση. Πως αντιμετωπίζετε αυτό το ενδεχόμενο;

Το αν επιστρέψει είναι καθαρά δική της επιλογή, εφόσον έρθουν οι προτάσεις και την ενδιαφέρουν. Εγώ τη στήριζα πάντα σε ό,τι εκείνη ήθελε. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω. Τις αποφάσεις τις παίρνει πρώτα εκείνη.

Γιατί κάποιος να δημοσιοποιήσει ψευδείς φήμες χωρισμού;

Αυτό έγινε με καθαρά πολιτικά κίνητρα, και ξέρω ποιος κρύβεται από πίσω. Ήταν χτύπημα πολιτικής φύσεως, κάτω από τη ζώνη. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πως άλλο είναι πολιτική και άλλο οι προσωπικές σχέσεις.

Η σχέση σας με την κυρία Μανωλίδου έχει περάσει ποτέ κρίση;

Δεν υπάρχει σχέση που να μην περάσει κρίση. Όποιος το πει αυτό είναι ψεύτης. Κι εμείς λεχουμε περάσει τις κρίσεις μας. αλλά πάντα βρίσκουμε τρόπο να τις ξεπερνάμε.

Πηγή: DOWN-TOWΝ από την Εβελίνα Νύκτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: