slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έγινε και αυτό: Λυγούρια πήραν το πιάτο βουλευτή κι έφαγαν το φαΐ του!‏

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι γεγονός. Μια ομάδα πολιτών πέτυχε σε ταβέρνα της Νάουσας τον τοπικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άγγελο Τόλκα, άρχισαν να τον βρίζουν και, στη συνέχεια, του πήραν το πιάτο και έφαγαν το φαγητό του! Ο Τόλκας, που χρημάτισε και αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος («δοξάστηκε» τις ημέρες του, τραγικού για τη χώρα, Παπανδρεϊκού Δημοψηφίσματος) κράτησε την ψυχραιμία του και έτσι απετράπη μεγαλύτερης έκτασης επεισόδιο.
 Είναι προφανές ότι ο κόσμος είναι υπερβολικά θυμωμένος με τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, όπως είναι επίσης προφανές ότι πολλοί -  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ  ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ  ΤΗΝ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑΤΑ  - εκμεταλλεύονται τη λαϊκή οργή για να δημιουργούν ακόμα δυσμενέστερο κλίμα.Αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει -ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ -την 18η Μαρτίου, την ημέρα που είναι προγραμματισμένο να στηθούν κάλπες σε όλη τη χώρα για να αναδειχθεί ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια για το κράξιμο στον Πλακιωτάκη στην Κρήτη και για το Νικολόπουλο στην Πάτρα θα μας πεις η θα το κουκουλώσεις.Σε λίγο θα μας πεις πως μόνο πασόκους κράζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Στις 18 Μάρτη όποιος τσογλαναράς έχει κότσια ας έρθει να προκαλέσει επεισόδια κατά την ψηφοφορία. Θα τον σχήσουμε σαν τη γάτα το δειλό.