slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τελικά ναι, μας διαβάζει ο Σόϊμπλε....

Χθες το πρωϊ αναρωτιόμασταν σε σχετική ανάρτηση (εδώ), αν μας διαβάζει ο Σόϊμπλε. Αφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκε το γεγονός ότι, το περασμένο Σάββατο είχαμε ανεβάσει άλλο άρθρο με το οποίο συνιστούσαμε στον κ. Σαμαρά να μην μιλάει για εκλογές χωρίς να ρωτήσει προηγουμένως το πραγματικό αφεντικό της χώρας, τονΓερμανό κ. Σόϊμπλε. Και ενώ είχαμε ανεβάσει το άρθρο αυτό το Σάββατο, χθες το πρωϊ επιβεβαιωθήκαμε όταν μάθαμε ότι....
ο κ. Σόϊμπλε σκέφτεται να απαγορεύσει τις εκλογές στην Ελλάδα για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Θέλοντας να δοκιμάσουμε λίγο πιο πολύ,  στη χθεσινή μας ανάρτηση προκαλέσαμε τον κ. Σόϊμπλε να απομυθοποιήσει ολόκληρο το θεατρικό πολιτικό μας σύστημα ζητώντας δεσμεύσεις από όλα τα ελληνικά κόμματα. Ω του θαύματος, σαν να μας διάβασε, χθες το βράδυ στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, ο κ. Σόϊμπλε έβαλε το θέμα δέσμευσης ακόμα και αριστερών κομμάτων, στο ότι θα εξαθλιωθούμε για να ικανοποιηθούν οι δανειστές.

Στην πραγματικότητα ο κ. Σόϊμπλε, προκαλεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα να πει ΟΧΙ και να εξέλθουμε από την ευρωζώνη με δική μας ευθύνη, ώστε να απαλλαγεί η υπεύθυνη Γερμανία..

Έλα όμως που αν επιμείνει, πιθανολογούμε ότι θα πουν ΝΑΙ και τα αριστερά κόμματα!!!! Γιατί άραγε;;;

Θα πρέπει να καταλάβουμε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι καρδιά του σάπιου και θεατρικού πολιτικού συστήματος  είναι το ισχύον αδύναμο και διάτρητο Σύνταγμα και καρδιά του οικονομικού συστήματος είναι οι τράπεζες, που τώρα περιμένουν τα 40 δις από τον Σόϊμπλε. Εάν κάποιο από τα δύο (Σύνταγμα ή τράπεζες) υποστεί κατάρρευση, αυτόματα θα καταρρεύσει ολόκληρο το κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό σύστημα και φυσικά μαζί του και τα αριστερά κόμματα, που αποτελούν εξαρτήματα του συστήματος και δεξαμενές εκτόνωσης της λαϊκής οργής.

Εμπρός κ. Σόϊμπλε, ξεσκέπασε τη θεατρικότητα και την υποκρισία του πολιτικού μας συστήματος!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: