slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Μετά από 15μερη αγωνιστική απραξία, λόγω ρεπό, τα κορίτσια του Πανναξιακούεπιστρέφουν στη δράση. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου(17.30) θα ταξιδέψουν στην Λάρισα για να αντιμετωπίσουν την τοπική ΕΑ Λάρισας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου. Να θυμίσουμε ότι στο μεταξύ τους παιγνίδι του 1ου γύρου η ομάδα της Νάξου είχε επικρατήσει με ......3-1 σετ.
Εν τω μεταξύ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Νάξου. Οι τεχνικοί της εταιρίας που έχει αναλάβει την αποκατάσταση της κατεστραμμένη σκεπής ξεκίνησαν σήμερα με την τοποθέτηση του μονωτικού υλικού και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 3-4 περίπου μέρες.
Πρώτη προτεραιότητα καθίσταται η άμεση στεγανοποίηση του ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω ζημίες και διαβρώσεις που μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει μια νέα κακοκαιρία.
Παρα τα τεράστια προβλήματα και τις αντιξοότητες που δημιούργησε η τρύπα στην οροφή η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού εξακολουθεί να προπονείται καθημερινά μέσα στο κλειστό και αυτό γίνεται μόνο όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Άλλωστε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην Α2 δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης.http://naxosfan.blogspot.com/2012/02/blog-post_8043.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: