slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ακόμα και ο Άδωνις έχει ποιοτική διαφορά από τα καμμένα χαρτιά: «Δίνω την έδρα μου, ας με κρίνουν οι ψηφοφόροι»... δεν την παίρνει σπίτι του όπως κάτι άλλοι ;)

[Λέτε να μας προκύψει σοβαρός ο Άδωνις; Πάντως το πρώτο δείγμα είναι θετικότατο και την κίνηση δεν την κάνουν τόσο εύκολα βουλευτές που φεύγουν από κόμματα... αυτή είναι και η διαφορά Βορίδη, Άδωνι από τα καμμένα χαρτιά της πολιτικής, που καβάλησαν τις έδρες και δεν ξακαβαλάνε λες και θα τους ήξερε κανείς αν δεν τους κατέβαζε υποψήφιους ΝΔ]

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της προσχώρησής του στη ΝΔ ο......
κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8 τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάκης Βορίδης παραιτούνται από τις βουλευτικές τους έδρες τις οποίες επιστρέφουν στον ΛΑΟΣ.

«Δεν ονειρεύομαι την Ελλάδα σαν τη Συρία ή την Αλγερία. Προτιμώ εκείνο το κόμμα και εκείνον τον αρχηγό που την πιο κρίσιμη ώρα αποφάσισε να σταθεί όρθιος και να κρατήσει την Ελλάδα στην Ε.Ε.» είπε ο πρώην υπουργός ο οποίος υπενθύμισε μάλιστα πως στα φοιτητικά του χρόνια είχε περάσει από την Πολιτική Άνοιξη...

«Οι δικοί μας υποψηφιότητα θα κριθεί από το εκλογικό σώμα, δεν επιβάλουμε την παρουσία μας σε κανέναν» είπε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος επέμεινε στη δήλωσή του ότι οφείλει πολλά στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

«Χωρίσανε οι πολιτικοί μας δρόμοι, εκείνος αποφάσισε. Βρέθηκα χωρίς να το θέλω εκτός και αποφασίζω για το πολιτικό μου μέλλον» σημείωσε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έλεος. Αυτούς μέχρι προχθές τους βρίζατε με τα χειρότερα λόγια. Τώρα που τα βρήκαν με τον άλλο προδότη αρχίζουν και γίνονται καλοί.
Πάντως αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι εσείς που τώρα εκθιάζετε τον Σαμαρά σίγουρα το 1993 που έριχνε το Μητσοτάκη σίγουρα θα τον βρίζατε προδότη και ανίκανο.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ

http://naxios.blogspot.com είπε...

BΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΚΘΙΑΣΜΑ -[Λέτε να μας προκύψει σοβαρός ο Άδωνις; -Πάντως το πρώτο δείγμα είναι θετικότατο και την κίνηση δεν την κάνουν τόσο εύκολα βουλευτές που φεύγουν από κόμματα... αυτή είναι και η διαφορά Βορίδη, Άδωνι από τα καμμένα χαρτιά της πολιτικής, που καβάλησαν τις έδρες και δεν ξακαβαλάνε λες και θα τους ήξερε κανείς αν δεν τους κατέβαζε υποψήφιους ΝΔ]
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε πες μας το μυστικο της κωλοτουμπας για να τελειωνει καθε συζητηση.ΑΝΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Να βρε το μυστικό.
ότι σκατά είναι ο καφετζής είναι και οι πελάτες

http://www.fimes.gr/2011/11/makis-voridis-tsekouri-fotografia/

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΤΟΝ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι προσπαθείτε βρε παιδιά να βρείτε άκρη με αυτούς τους τύπους. Α, ξέχασα τώρα που ο τραμπουκίσκος Βορίδης και ο σαχλαμάρας Άδωνης είναι ωραίοι αφού παραδίδουν την βουλευτική τους έδρα την οποία θα παρέδιδαν σε ένα μήνα λόγο εκλογών, λέω ξανακρεμάστε εκείνες τις φωτογραφίες και τα σχόλια για τον Βορίδη φοιτητή τότε με μπλοκ, αλησίδα και στιλέτο που τον λούζατε με ελεεινούς χαρακτηρισμούς όπως τραμπούκο, χαφιέ της ασφάλειας και άλλα τέτοια. Ξανακρεμάσε τα Νάξιε.

Ανώνυμος είπε...

Έδειωξεν ο αθεόφοβος ο Σαμαράς τους αγωνιστές της παράταξης και έφερε τους γελοίους της παράγκας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνης την έδρα (κατάλαβες;)του την δίνει χρόνια τώρα. Τι πρόβλημα να την δώσει άλλη μια φορά;

Ανώνυμος είπε...

Ναι έδιωξε τους αγωνιστές κ κράτησε τα λαμόγια.