slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα τους και εξέφρασαν την ανησυχία τους για σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την κατάργηση των δημοσίων ΚΤΕΟ, ο Περιφερειάρχης διευκρίνισε ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από το αρμόδιο υπουργείο πως δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα.


Σχετικά με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στα πρώην επαρχεία, ο κ. Μαχαιρίδης ξεκαθάρισε πως οι δομές διατηρούνται ως Περιφερειακές Ενότητες και μάλιστα τους ενημέρωσε ότι στο επικείμενο σχετικό νομοσχέδιο προβλέπεται και πολιτικός προϊστάμενος.

Ο Περιφερειάρχης, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα της μισθολογικής μείωση, εξήγησε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να υπάρξει ειδική μέριμνα για τους υπαλλήλους που υπηρετούν στα νησιά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας υπάλληλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τέλος, αναφορικά με τους υπαλλήλους που ζητούν μετατάξεις σε υπηρεσίες της Ηπειρωτικής Ελλάδας τόνισε ότι θα εξεταστεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά.


---Την Τετάρτη (22/02) ο Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θάνο Μωραϊτη και τη Γενική Γραμματέα του ΕΣΠΑ, Γεωργία Ζεμπελιάδου. Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ.

---Την Πέμπτη (23/02) ο κ. Μαχαιρίδης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων, ως μέλος και εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: