slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και η Μιμή με τον Κουβέλη;;;

Αν δεν πρόκειται για ανέκδοτο, τότε σίγουρα θα είναι η… είδηση της χρονιάς, για το κόμμα του Κουβέλη, που μοιάζει σαν τον «καλό μύλο που όλα τα αλέθει». Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία η επόμενη μεταγραφή του Κουβέλη θα είναι η Δήμητρα Λιάνη!!!

Η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου θα είναι,...
όπως φημολογείται, υποψήφια στο υπόλοιπο Αττικής μαζί με τον Φώτη Κουβέλη.
Ε, ρε γλέντια!!!
Και μόνο η εικόνα ότι θα είναι μαζί στο κόμμα, μαζί και στους… αγώνες ο Μπίστης, ο Ψαριανός κι η Λιάνη, είναι εξόχως σουρεαλιστική!


http://www.kentrinews.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Κουβέλης ανταγωνίζεται το Σαμαρά για το ποιος έχει καλύτερο μύλο και τα αλέθει όλα; Και δεν πιστεύω να θεωρείτε τη Λιάνη χειρότερη από τους κωλοτούμπες Άδωνι και Βορίδη.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Κουβέλης ανταγωνίζεται το Σαμαρά για το ποιος έχει τον καλύτερο μύλο που τα αλέθει όλα; Και πόσο καλύτεροι είναι οι κωλοτούμπες Άδωνις και Βορίδης από τη Λιάνη;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σωπάτε ρε ο Άδωνης με το σταυρό και ο Βορίδης με το τσεκούρι είναι σαν το Χριστό στο ναό του Σωλομώντα με το σταυρό και το βούρδουλα. Ε ρε πλάκες που θα δούμε μέσα στο μαντρί. Είναι απίθανες μεταγραφές. Θα γελάσουμε με τη ψυχή μας.