slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεγάλη καμπάνια της Πάρου σε Βέλγιο και Ολλανδία


paros_bryxellesΤην Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, η κα Σκαρβέλη Ελένη, Διευθύντρια του ΕΟΤ Βελγίου υποδέχτηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης "SALON DES VACANCES" τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη και τον Δήμαρχο του Beveren, κ. Marc Van De Vijver μετά από πρόσκληση του τελευταίου. Η συνάντηση των δύο Δημάρχων έγινε μέσα σε κλίμα εγκάρδιο και ζεστό.

Ο Δήμαρχος του BEVEREN ανήγγειλε την εκδήλωση παρουσίασης της «Πάρου ως ιδανικός προορισμός διακοπών» στο Beveren στις 15 Φεβρουαρίου μετά από πρόταση της κ. Lut van Bogeart, μέλος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου. Ο Δήμαρχος Πάρου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο του BEVEREN για την πρόσκλησή του και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί την Πάρο.

Εν συνεχεία, στις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου 2012 ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Ολλανδίας και την κ. Κωστοπούλου Ελένη, Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. Ολλανδίας, διοργάνωσαν παρουσίαση της Πάρου, με στόχο την ανάδειξη του προορισμού και των προϊόντων του νησιού σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: