slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές στις 4 Μαρτίου ζήτησε ο Μ. Κεφαλογιάννης στη Βουλή

Εκλογές στις 4 Μάρτη ζήτησε από το βήμα της Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης. «Να κάνουμε το αυτονόητο: να προχωρήσουμε σε εκλογές στις 4 Μάρτη.

Να ανατρέψουν όλα τα κόμματα την άρρωστη αυτή κατάσταση» είπε ο βουλευτής, ενώ υποστήριξε ότι στην κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα «ταιριάζει η "Θεία Κωμωδία" του Δάντη στο Τρίτο Άσμα (μετάφραση Κ. Καβάφη): "το τσούρμο των τιποτένιων που αποστρέφεται και ο Θεός και οι εχθροί του. Αυτοί οι κακόμοιροι, που ποτές τους δεν ήταν ζωντανοί". Το Τρίτο Άσμα ήταν η κόλαση».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης ορμώμενος από την ποιητική διάθεση του βουλευτή, είπε ότι περισσότερο θα βοηθήσει η ορθολογική σκέψη, μίλησε για μία δύσκολη διαπραγμάτευση αλλά και για μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται εν ονόματι του έθνους πως θα βρει λύσεις. Εκτίμησε δε, ότι είναι θετικό το ότι τα γεγονός ότι υπάρχει μία κυβέρνηση που εκφράζει σε πρώτο επίπεδο μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σε δεύτερο επίπεδο μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: