slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

22 διαγραφές και στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ τους και ο Γιώργος Παπαμανώλης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣMε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο απέστειλε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου με την οποία ανακοινώνει την διαγραφή 22 βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
 Ο κ Παπανδρέου διέγραψε όσους είχαν καταψηφίσει την δανειακή σύμβαση ή ήταν απόντες από την ψηφοφορία ή δήλωσαν παρόν επί της αρχής.
Οι βουλευτές που διεγράφησαν είναι: Βάσω Παπανδρέου, Σπύρος Κουβέλης, 'Αννα Βαγενά, Λούκα Κατσέλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Λάμπος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Ανδρέας Τριανταφυλόπουλος, Βασίλης Τόγιας, Γιώργος Κάσαρας, Κυριακή Τεκτονίδου, Χάρης Καστανίτης, Χρήστος Κατσούρας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Θόδωρος Παραστατίδης, Αλεξάνδρος Αθανασιάδης, Γιώργος Παπαμανώλης, Οδυσσέας Βουδούρης, Τσετίν Μάτατζιν, Ηλίας Θεοδορίδης Γιάννης Αμοιρίδης Χρήτος Μαγκούφης


Σύμφωνα με πληροφορίες,οι υπόλοιποι 9 που διαφοροποιήθηκαν σε επιμέρους διατάξεις του ν/σ θα κληθούν σε απολογία με ισχυρό ενδεχόμενο να μην συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παπαμανωλη. βρουτση σε ολα ναι; και στο 23% φπα στα νησια; πεφτουν οι μασκες σας.

Ανώνυμος είπε...

naxie συνεχίζεις να τους στηρίζεις? μόνο αυτό πες μας τίποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ……….. ΚΑΙ ΠΟΥ «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ Η ΕΞΩ.
ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Το δικό μας παλικάρι στάθηκε στο ύψος του όπως έλεγαν κάποιοι? Θέλω να δω αν υπάρξουν ανεγκέφαλοι που θα τον ψηφίσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ''ΤΟΥΡΚΟΣ''ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ..ΚΑΡΙΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βρούτσης εντάξη είπε παληκαρήσια ναι σε όλα που σημαίνει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Εργασιακά, ΦΠΑ νησιών κλπ. Αυτός ο ταλαίπορος ο Παπαμανώλης τι τα ήθελε τα παιχνίδια όχι από εδώ, ναι από εκεί ναι σε τούτο όχι στο άλλο. Τρομάρα του αυτός θα πρέπει να διαγραφεί και από δημότης Σύρου με τέτοια κόλπα και όχι μόνο από το κόμμα του. Πρέπει να ξέρουν όσοι λένε μισόλογα και κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι είναι χαμένοι. ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗ. ΑΡΑ; ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;;; ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΔΙΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.