slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαγράφηκαν και από το κόμμα οι 21 βουλευτές της ΝΔ


[Ένα είναι σίγουρο: Κάποιοι που αξίζουν όπως ο Κεφαλογιάννης θα επιστρέψουν σύντομα]

Και εκτός ΝΔ βρίσκονται επισήμως οι 21 βουλευτές του κόμματος, που διαγράφηκαν χθες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της διαφοροποίησής τους κατά την ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο.


Με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε υπό τον Γιάννη Τραγάκη, οι 21 «γαλάζιοι» βουλευτές, καθώς και ο Πάνος Καμμένος που δεν ανήκε στην ΚΟ αλλά παρέμενε μέλος της ΝΔ, διαγράφτηκαν οριστικά από το κόμμα.

Οι βουλευτές που διαγράφτηκαν από το κόμμα είναι οι: Έλενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

Νωρίτερα, ο Κ. Μαρκόπουλος έκανε κάνει γνωστή την απόφασή του να μην παραδώσει τη βουλευτική του έδρα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη - αλλά η διαγραφή μου είναι μία πραγματικότητα», ανέφερε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
 Ανάρτηση  από το Δεξί X-Trem(i) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: