slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τον Δεκέμβρη του ’08 ήταν “εξεγερμένοι νέοι”. Το 2012 έγιναν μαφιόζοι, νταβατζήδες και νονοί.

 Σε λίγο θα μας πείτε πως είναι και δουλέμποροι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (BINTEO) ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....

http://olympia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα τηλεοπτικά κανιβαλλικά δρώμενα, οι ελεεινοί γκεμπελίσκοι συμπλήρωσαν το παζλ της εξαπάτησης με τη διαμόρφωση μιας εικονικής πραγματικότητας καθ' υπόδειξην της κοινοβουλευτικής χούντας που είναι στην εξουσία: Απέκρυψαν τον όγκο της διαδήλωσης, το εύρος και την άμεση συμμετοχή του πλήθους ή τη στήριξή του στις συγκρούσεις επί έξι συνεχείς ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Από τη Φιλελλήνων, την Αμαλίας, τη Μητροπόλεως, την Καρ. Σερβίας, τη Σταδίου, την Πανεπιστημίου και την Ακαδημίας μέχρι το Μοναστηράκι και σε πολλούς μικρότερους δρόμους ένα οργισμένο ποτάμι είχε πλημμυρίσει το κέντρο της πόλης. Συνθήματα ενάντια στον καπιταλισμό και τους μπάτσους, συγκρούσεις και οπισθοχωρήσεις, και όλοι ξανά να γυρνάνε με κοινό προσανατολισμό-σημείο αναφοράς το Σύνταγμα και τη Βουλή.
Όσοι σκόπιμα εθελοτυφλούν και ισχυρίζονται ότι πίσω από τα χτεσινά γεγονότα βρίσκονταν κάποιες ολιγάριθμες ομάδες περιθωριακών, προβοκατόρων και παρακρατικών, είναι γελοίοι και ασύστολοι ψεύτες. Επανέλαβαν, μάλιστα, τα μμε το ψεύδος του 2008 ότι κάηκε η βιβλιοθήκη ενώ υπερέβαλαν με περισσή “ευαισθησία” στην καταστροφολογία για κτίρια που υπέστησαν στην πραγματικότητα μικρότερες ζημιές από αυτές που παρουσιάζονται. Επιχειρούν έτσι τόσο να αποκρύψουν όσο και να συσκοτίσουν την αλήθεια ότι η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι η ουσιαστική εξοντωτική βία σε σχέση με μια τράπεζα που φλέγεται. Και φυσικά όσοι τα ισχυρίζονται αυτά συντάσσονται απροκάλυπτα με το βάρβαρο καθεστώς.
Aλλα δεξιός δεν είσαι?

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν στη συγκυβέρνηση η ΝΔ να είσαι σύγουρος εσύ των 23:47 ότι το BLOG θα συμφωνούσε απόλυτα μαζί σου και θα τα παρουσίαζε αντίστροφα από όπως τώρα. Τι ψάχνεις.