slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Panathinaikos Paros Club:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, εδώ και ένα μήνα περίπου ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ   ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  μας, έχει μεταφερθεί σε νέο, μεγάλο και καταπράσινο χώρο όπου στεγάζει την παναθηναική μας αγάπη. Για να πραγματοποιηθεί όμως αυτό το πράσινο όνειρο για το νησί μας πρόσφεραν και εργάστηκαν νυχθημερόν πάρα πολλοί είτε με χορηγίες, είτε με προσωπική εργασία και το Δ.Σ. του Συνδέσμου θέλει να τους ευχαριστήσει δημόσια. Συγκεκριμένα τους....



Ντόκο Θ. Ελαιοχρωματιστή, Αφοί Γκίκα, Δαφερέρα Ε. κατ/μα χρωμάτων, Μοστράτο Χρ. Ηλεκτρονικά, Οικογένεια Κ. Καλέργη, Κατσαούνη Δ. Ηλεκτρολόγο, Σαμαλτάνη Ιω. Μαρμαροτεχνίτη, Σκανδάλης Α.Ε., Κρητικό Δ. Σιδηρικά, Μοστράτο Ευ. Οικοδομικά, Δαφερέρα Αρ. Χαρτικά, Βαρθακούρη Ιακ. Ξυλουργικά, Πάσσο Ν. Cafι Replay, Αρκουλή Στ. Και Γ. Cafι Orange, Τερόβα Κ. Home Constructions, Σιφναίο Τριαντ. Επιχρίσματα, Πιερτζοβάνη Χρ. Συναγερμοί και Εμμανουηλίδου Φωτεινή.

Χάρη στη βοήθεια των παραπάνω συνανθρώπων μας συνετελέσθη σε χρόνο μηδέν μία απόφαση του νέου Δ.Σ. για μεταφορά των γραφείων μας και ένα όνειρο 16 ετών έγινε πραγματικότητα και κατατάσσει το σύνδεσμό μας και πάλι πρωτοπόρο στο Συνδεσμιακό χώρο.
Επίσης να τονίσουμε το γεγονός ότι τα έσοδα προήλθαν από ιδιωτικές προσφορές και κυρίως με εθελοντική εργασία και δεν θελήσαμε να επιβαρύνουμε κανέναν προσωπικά για αυτό το σκοπό λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.
Η μεγαλύτερη όμως χαρά για εμάς, είναι ότι πλέον στο νέο μας σύνδεσμο σε κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας παρατηρείται το αδιαχώρητο.

O Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός σε κάθε αγώνα της ομάδας μας καθώς και κάθε Τετάρτη 6μ.μ.- 8μ.μ.  (18.00-20.00).

Παράλληλα ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους μας ότι  εδώ και καιρό έχει  ξεκίνησει και τη λειτουργία του και το νέο blog του Συνδέσμου από το οποίο θα ενημερώνεστε καθημερινά για όλα τα νέα της ομάδας μας και τις ανακοινώσεις του Club.
Η διεύθυνση του blog είναι    http://panathinaikosparoscl.pblogs.gr/



Για κάθε πληροφορία ......  Πατέλης Κωνσταντίνος  6977283424

                                    Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: