slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή αναμνηστικών βραβείων στους νέους φοιτητές από τον Απεραθίτικο Συλλόγο

Στην  εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παράλληλα με την   απονομή  αναμνηστικών  βραβείων στους νέους και στις νέες του χωριού Απεράθου που πέτυχαν την εισαγωγή τους κατά τις εφετινές εισαγωγικές εξετάσεις στις ανώτερες και ανώτατες σχολές. διοργανώνει το  Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 στις  6:30 μ.μ. στην Αίθουσα του συλλόγου επί της οδού Ανδριτσαίνης 51 στο Γαλάτσι προσκαλεί τo Διοικητικό Συμβούλιο του Απεραθίτικου Συλλόγου



 Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
To Διοικητικό Συμβούλιο του Απεραθίτικου Συλλόγου σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που διοργανώνει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 6:30 μ.μ. στην Αίθουσα του συλλόγου επι της οδού Ανδριτσαίνης 51 στο Γαλάτσι. Στην εκδήλωσή μας αυτή, που είναι η πρώτη για το 2012, σας θέλουμε όλους κοντά μας για να γιορτάσουμε τον ερχομό του καινούργιου χρόνου και να ανταλλάξουμε ευχές για ένα χρόνο ειρηνικό και χαρούμενο.
Παράλληλα με την κοπή της πίτας θα απονεμηθούν αναμνηστικά βραβεία στους νέους και στις νέες του χωριού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους κατά τις εφετινές εισαγωγικές εξετάσεις στις ανώτερες και ανώτατες σχολές. Επειδή είναι πιθανόν για κάποιους νέους μας να μην έχουμε πληροφορηθεί την επιτυχία τους παρακαλούμε να μας ενημερώσουν στα τηλέφωνα 2102139977 και 2102929415.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι κόντρα στη μελαγχολία και τα προβλήματα της εποχής, εμείς και φέτος θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε και μάλιστα οικονομικά στο γνωστό κέντρο «ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ» στο Γαλάτσι την Τσικνοπέμπτη (16 Φεβρουαρίου 2012) .
Για το Δ.Σ. 


Ο Πρόεδρος                                                    Η γραμματέας
Πέτρος Καραπάτης                            Παρασκευή Ελευθερίου Τουμπακάρη


Δεν υπάρχουν σχόλια: