slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός - Μύκονος 1-1

Αν και ήρθε στη Νάξο με ελλείψεις, η ομάδα της Μυκόνου πήρε τελικά αυτό που ήθελε από τον Πανναξιακό, συνεχίζοντας την ευνοϊκή υπέρ της παράδοση. Καλύτερος ο Πανναξιακός στο 1ο ημίχρονο, σε ένα ματς σκληρό, με πολλά νεύρα και απ' τις δυο ομάδες, με τον Τόσκα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μανταφούνη στο 20ο λεπτό, βάζοντας τους Ναξιώτες μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι, είχαν τις ευκαιρίες για χτίσουν ένα σκορ ασφαλείας, αλλά τα σουτ των Στάμου και Σταματίου δεν κατέληξαν στην εστία. Το ίδιο και η κεφαλιά από κοντινή απόσταση του Σταματίου.
Το ματς κόντεψε να τιναχθεί στον αέρα στο 36' όταν ο Παπασταθόπουλος μη σεβόμενος το fair play προσπάθησε να σκοράρει στην κενή εστία του Πανναξιακού, με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. 
2ο ημίχρονο
Με περισσότερους χώρους στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, και τον Γ. Αθανασιάδη να αλλάζει όλη τη μεσαία του γραμμή δίνοντας τρεξίματα και δυνάμεις, ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση σε μια φάση που εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων. Το κερδισμένο φάουλ στη μεσαία γραμμή εκτελέστηκε γρήγορα, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Αλεξανδρόπουλο που εξαπέλυσε το δυνατό σουτ, ο Θέμελης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, αλλά ο επερχόμενος Πανέτας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 στο 62'.  Το ματς  για τον Πανναξιακό, τελειώνει στην ουσία με την αποβολή (2η κίτρινη) του Παπαδόπουλου στο 78', με τους γηπεδούχους να συμβιβάζονται τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας.
Καζανάς, Τόσκας και Στάμος οι καλύτεροι απ' τον γηπεδούχο Πανναξιακό, που ήθελε σαφώς το τρίποντο, παρ' όλα αυτά παραμένει για 4η αγωνιστική αήττητος.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΣΚΟΥΝΑΣ) Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (Κατσάνης), Κολιούσης, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Αγγελής (Πολυκρέτης), Κουτελιέρης, Σταματίου, Στάμος, Κοττάκης.

ΜΥΚΟΝΟΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ) Μανταφούνης, Μπαλλής, Ξένος, Ζουγανέλης, Θεοδώρου, Χύσα (Κουνάδης), Αργυρίου (Τσάμας), Τουμάσης (Συριανός), Πανέτας, Παπασταθόπουλος, Αλεξανδρόπουλος

http://naxos365.blogspot.com/2012/01/1-1.html#more








Δεν υπάρχουν σχόλια: