slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Τραγαία τα γραφεία του ΟΑΕΕ για τρία χρόνια αποφάσισε η δημοτική αρχή

Περίεργη η στάση των  φορέων και της μείζωνα μειοψηφίας .... Καλημέρα κ. Νίκο Βλησιδη. Αν ήταν να πάει κάτι από την Τραγαία στο Φιλώτι θα σας ενοχλούσε. Τώρα που οι σύντροφοι σας δεν συναινούν στο να πάνε υπηρεσίες από την Χώρα στην Τραγαία καμία αντίδραση.
Την  παραχώρηση χώρου για τον ΟΑΕΕ στην Τραγαία αποφάσισε κατά πλειοψηφία για τρία  χρόνια (άλλη μια φορά η μείζων μειοψηφία έδειξε την απέχθεια της για την ορεινή Νάξο) το  Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων αφού  όπως  είπε ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ    είχε ζήτηση με έγγραφό του  από το Δήμο , καθώς ήταν γνωστό ότι  Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος δεν μπορούσε να   φιλοξενεί  τον ΟΑΕΕ   όπως έκανε  επί 2,5 χρόνια ΤΩΡΑ  ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ  ΟΥΤΕ Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΗΘΕΛΕ   ΤΡΑΓΑΙΑ. 

 Όπως και οι  εκπρόσωποι από τον την Ένωση Ξενοδόχων και το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης, που παρευρέθηκαν και ζήτησαν αναβολή μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου που θα είναι η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για να κάνουν τις αγίες μέρες των Χριστουγέννων  αυτό που δεν έκανα μέχρι τώρα δηλαδή να  συζητήσουν το θέμα με το δήμο . Απαντώντας  στο αίτημα των  φορέων  για αναβολή, ο Δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης εξέφρασε την απορία του, γιατί οι επαγγελματικοί φορείς που γνώριζαν εδώ και μέρες ότι υπάρχει θέμα δεν ζήτησαν συνάντηση μαζί του   ενώ τόνισε επανειλημμένως, πως "εάν τελικώς συμβεί να φύγει το γραφείο του ΟΑΕΕ από τη Νάξο σεις οι ίδιοι θα μας στήσετε στον τοίχο". Και συμπλήρωσε ότι προχώρησαν στην παραχώρηση χώρου στην Τραγαία  πρώτον διότι ήθελαν  να διασφαλίσουν την παραμονή του γραφείου στη Νάξο, δεύτερον διότι  δεν είχαν χώρο στη Χώρα να παραχωρήσουν ενώ υπήρχε και η ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Τραγαίας για την παραχώρηση των γραφείων που είχε η Τεχνική Υπηρεσία του πρώην δήμου Δρυμαλίας, και τρίτον ότι τους ενδιαφέρει η  ισόρροπη ανάπτυξη.
Η  απόφαση στο Διοικητή του ΟΑΕΕ  θα ανακοινωθεί μετά από 10-15 ημέρες, ώστε αν οι επαγγελματίες εν τω μεταξύ βρουν εναλλακτική λύση, να παραμείνει το γραφείο του ΟΑΕΕ στη Χώρα.
 
,

Δεν υπάρχουν σχόλια: