slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίκαιρη ερώτηση Σαμαρά στον πρωθυπουργό για την εγκληματικότητα

http://www.skai.gr/files/temp/38D04679A3CA4CC7DC9EFC6BAC49EA21.jpgΕπίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για την αύξηση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας των πολιτών κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ.
Στην ερώτησή του ο Αντώνης Σαμαράς μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην....
έξαρση της εγκληματικότητας που όπως λέει έχει πάρει διαστάσεις εκρηκτικές και ανεξέλεγκτες και ειδικά στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Συνδυάζει επίσης την εγκληματικότητα με την αρνητική επίδρασή της στην οικονομική ζωή ενώ εκτιμά ότι η έξαρση της εγκληματικότητας συνδυάζεται και με την αύξηση της παράνομης μετανάστευσης.

Ο κ. Σαμαράς, κατόπιν αυτών , κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οι κατά καιρούς διακηρύξεις της παραμένουν απλά σχέδια επί χάρτου και καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν έχει συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τη σοβαρότητα της κατάστασης και των συνεπειών της στην οικονομική και κοινωνική ζωή, αν έχει καταλήξει στα αίτια που προκαλούν την έξαρση της εγκληματικότητας και αν υπάρχει συγκροτημένο σχέδιο δράσης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την εμπέδωση αισθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: