slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΝ, κυκλοφόρησαν τα διαρκείας


Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πανναξιακού ΑΟΝ για τους αγώνες ανδρικού Μπάσκετ και γυναικείου βόλεϊ(Α1 ή Α2) για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι άνθρωποι της διοίκησης ελπίζουν πως ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και σε αυτό το κομμάτι και περιμένουν την φετινή σεζόν σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο να είναι γεμάτο.
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, υπάρχουν συζητήσεις με κάποια ονόματα και σε λίγες μέρες αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για να ξεκινήσουν έγκαιρα οι μεταγραφές των παικτριών που θα πλαισιώσουν την ομάδα.
Οι πληροφορίες λένε ότι οι Ναξιώτες σχεδιάζουν με τέτοιο τρόπο την ομάδα ώστε σε περίπτωση που τους γίνει η πρόταση στο τέλος του μήνα, κάτι που είναι σχεδόν σίγουρο, για Α1 να είναι έτοιμοι.
Χθες μάλιστα μέλη της διοίκησης είχαν φιλική συνάντηση σεκαφετέρια της Χώρας με τον διεθνή άσσο Βασίλη Κουρνέτα(φωτο) ο οποίος, λόγω του ότι είναι παντρεμένος με Ναξιώτισα, έρχεται συχνά στο νησί, παρακολουθεί την ομάδα από κοντά και μαθαίνει όλες τις εξελίξεις.
Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 6937145977, 6981410770, 6976007174

Δεν υπάρχουν σχόλια: