slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου καταγγέλλει ότι....


Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκεται η συνέχιση της λειτουργίας του Κ.Υ. Πάρου.
Όλες οι υποσχέσεις για την μικρή ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου, αποδείχτηκαν ότι αποσκοπούσαν στην παραπλάνηση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Παριανής κοινωνίας.
  Μέχρι σήμερα παρέμειναν υποσχέσεις, κάποιες μάλιστα από αυτές δεν είχαν ίχνος αλήθειας.
  Η άφιξη παιδιάτρου αναστέλλεται από μέρα σε μέρα.
  Οι Εκαβίτες δεν ήρθαν.
  Η νοσηλεύτρια, ήρθε την Παρασκευή, για να ξαναφύγει τρείς ημέρες μετά.

  Στόχος η αναστολή των κινητοποιήσεων και η απενεχοποίηση προσώπων και πολιτικών, που ευθύνονται για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.
 Με θεατρικό τρόπο 2 λεπτά πριν από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου, απέστειλε FAX με το οποίο ...δεσμευόταν για μια μικρή έστω ενίσχυση του Κ.Υ.
 Ενίσχυση που δεν εξασφάλιζε την σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Πάρου, έδινε όμως μια ανάσα στα τεράστια συσσωρευμένα προβλήματα του.
  Ακόμα και αυτή αποδείχτηκε ένα μεγάλο ψέμα.
Η πολιτική της εξαπάτησης,  ενάντια στα δικαιώματα τα συμφέροντα και την ασφάλεια του λαού, έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Πάρος  21-4-2011






Λίγες δεκαετίες πριν οι γυναίκες στην Ελλάδα ζούσαν με ένα όνειρο, να παντρευτούν και να γίνουν με δόξα και τιμή κυρίες.......
Από την εποχή του Αντωνάκη της όμως και της κυρίας Κοκοβίκου πέρασαν χρόνια, οι γυναίκες χειραφετήθηκαν. Νέα ήθη. Τότε με ύφος ονειροπόλο οι γυναίκες έκαναν ένα κύκλο γύρω από τον εαυτό τους, κοίταζαν ελαφρά προς τα επάνω και ψιθύριζαν ...¨"Κυρία Κοκοβίκου!!".
  Τώρα αν τις αποκαλέσεις με το όνομα του συζύγου μπορεί να σου κάνουν ακόμα και μήνυση για προσβολή της αξιοπρέπειας τους!!!
Και 300.000 ευρώ αποζημίωση μπορεί να διεκδίκηση η παθούσα για να πνίξει τον πόνο της μπροστά στον απόλυτο εξευτελισμό να την αποκαλέσεις με το όνομα του συζύγου.
 Τι να σου κάνει και καημένος ο σύζυγος. Λόγω στεναχώριας το ρίχνει στο σπληνάντερο...
 Βέβαια παλιά αμέσως μετά την κουλούρα σου έδιναν το καπελάκι σου και "ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου" όπως θα δείτε παρακάτω στο απόσπασμα από ταινία της εποχής.
 Όμως  σίγουρα δεν θεωρούσαν προσβλητικό να σε αποκαλούν ας πούμε «Κυρία Παγκάλου» - του Θοδωρή βεβαίως βεβαίως -.

Δεν υπάρχουν σχόλια: