slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναβαθμίστηκαν οι Κυκλάδες... έχουν και αυτές... Πάγκαλο!


Με μια κατάπτυστη και ανάλογη της ιστορίας του ανακοίνωση, που γνωρίζουμε καλά εδώ στις Κυκλάδες, ο χειροκροτητής Π. Ρήγας -αυτός που οι εργαζόμενοι της Σύρου του έχουν πει κατάμουτρα ότι είναι ανεπιθύμητος στη Σύρο!!!- μιμούμενος τον Πάγκαλο και προσπαθώντας να βγάλει όλους όσους ζουν στη Σύρο τρελούς, μπέρδεψε τους εκατοντάδες ασφαλίτες που συνόδευαν τον πρωθυπουργό και τις διμοιρίες των ρομποκόπ που απείλησαν και μετέτρεψαν τη Σύρο σε μπουρδ... με τους με τους εκατοντάδες διαδηλωτές.
Τους έστειλε δε όλους στον ΣΥΡΙΖΑ!!!!, προσπαθώντας να δημιουργήσει ανάχωμα στην μαζική φυγή των ψηφοφόρων του κόμματος του.
Η ταυτότητα των περισσοτέρων προσαχθέντων άλλωστε το επιβεβαιώνει… Οι περισσότεροι ήταν μέλη της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που πλέον είναι και οι περισσότερο εξαγριωμένοι με την κυβερνητική πολιτική. Και είναι λογικό. Αυτοί, περισσότερο από όλους, είναι εξαπατημένοι και εκτεθειμένοι. Αυτούς θέλουν να κρατήσουν με τις γελοίες ανακοινώσεις που βγάζουν διάφοροι γραφικοί του ΠΑΣΟΚ σαν τον Ρήγα.
Τώρα αν στη Σύρο φοβάται να κυκλοφορήσει για να μην αντιμετωπίσει την οργή των Συριανών, δεν πειράζει. Αργά η γρήγορα θα πρέπει να ξαναβγάλει κανένα δεκάρικο με υποσχέσεις. Εκτός αν με τον φόβο των συριζαίων έχουν σκοπό να τις καταργήσουνε και τις εκλογές.




OI ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ -
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


Αποστρέφοντας το πρόσωπο τους από τους επισήμους και γυρίζοντας το αριστερά προς το άγαλμα του Μιαούλη, οι μαθητές της Σύρου έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στα κανάλια της Αθήνας, στο κύριο Ρήγα και τα πράσινα παπαγαλάκια. Το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους τούς δικαίωσε!! Μετά το τέλος της παρέλασης, παρέλασαν με μαύρα ρούχα και φιμωμένα στόματα οι μαθητές των δύο λυκείων που συγχωνεύονται.
Ακολούθησε διαμαρτυρία στα σκαλιά του Δημαρχείου και πορεία, πάντα κάτω από το χειροκρότημα του κόσμου.
H πορεία από όπου περνούσε εισέπρατε ζεστό χειροκρότημα και πολλοί ενσωματώθηκαν στην πορεία που κατέληξε στο .Α.Τ. όπου οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση των ΜΑΤ κατά την επίσκεψη Παπανδρέου.
Τώρα κύριε Ρήγα τί θα ανακοίνωση θα βγάλετε; ότι τα παιδιά που παρέλασαν ήταν και αυτά μεταφερόμενα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: