slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O κ. Λουΐζος Κοντός νέος πρόεδρος

και Αντιδήμαρχος ο. Μάρκος Κωβαίος στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάρου

Όσο για τους γυρολόγους των καφενέδων που έλεγαν ότι ο Κοντός περίπου θα πάλευε σκληρά ανάμεσα στην Μαρουσώ και στο Στ. Γαβαλά για να κερδίσει την 3η θέση αντιδημάρχου και ο Μ. Κωβαίος ήταν επικρατέστερος για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Ο κ. Λουίζος - Παντελεήμων Κοντός θα είναι -σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του site ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου. Ο κ. Κοντός ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου και παίρνει τη θέση του κ. Αντώνη Αρκά. Τη θέση του κ. Κοντού στην προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, καταλαμβάνει ο κ. Στέφανος Γαβαλάς.

Αντιδήμαρχοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο που ορκίστηκε σήμερα -και πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας- θα είναι ο κ. Μάρκος Κωβαίος, η κ. Μαρουσώ Φραγκούλη και ο κ. Παναγιώτης Κουτσουράκης.

Επίσης πρόεδρος στη ΚΔΕΠΑΠ αναλαμβάνει η κ. Άννα Κάγκανη στη θέση του κ. Γιώργου Λουκή ο οποίος αναλαμβάνει πρόεδρος στο ΧΥΤΑ παίρνοντας τη θέση του κ. Γιώργου Καρατζά.

Τέλος πρόεδρος στη ΔΕΥΑΠ παραμένει ο κ. Στέλιος Φραγκούλης.

Τις οριστικές ανακοινώσεις θα κάνει ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: