slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άγριο κράξιμο στον Λυκουρέντζο... από Νεοδημοκράτες... και πολύ άργησαν

Χθες στα γραφεία της ΝΔ στο Μαρούσι ήταν καλεσμένος οΑ. Λυκουρέντζοςπροκειμένου να "μιλήσει" στα εκλεγμένα συμβούλια των ΤΟ της 4ης Περιφέρειας της ΝΔ στην οποία Περιφερειάρχης είναι διορισμένος ο πεθερός του κ. Μυταράκη, προφανώς στο πλαίσιο καταπολέμησης της οικογενειοκρατίας.

Μόλις ο κ. Λυκουρέντζος άρχισε να λέει το γνωστό ποίημα: "Δεν κυβερνάμε, δεν συγκυβερνάμε κ.λπ" φώναξε κάποιος:... "Αυτά τα έχουμε ακούσει" και ο κ. Λυκουρέντζος απάντησε με το γνωστό ύφος των υπεροπτικών που δεν έχουν επαφή με την κοινωνία "με φωνάξατε για να σας μιλήσω". Μετά από αντεγκλήσεις του στύλ "μπορώ να μείνω μαζί σας μόνο μια ώρα" και "αν είναι έτσι και δεν μπορείς να μας ακούσεις μπορείς να φύγεις κατευθείαν", ο κ. Λυκουρέντζος αναγκάστηκε να ακούσει του ψηφοφόρους της ΝΔ.

Και τι δεν άκουσε; Μια κυρία που του είπε δείχνοντάς του την απόδειξη της ΔΕΗ, ότι πλήρωσε το ρεύμα της και τον ρώτησε αν της κόψουν το ρεύμα, τι θα πει η ΝΔ; Ένας κύριος του είπε ότι εργάζεται στη λαϊκή και δεν τολμάει να πει ότι είναι ΝΔ γιατί δεν ξέρει τι να απαντήσει στο ότι το κόμμα του τα ψηφίζει όλα; Έναν εφοριακό που του είπε ότι τα έσοδα έχουν καταρρεύσει και ο κόσμος δεν πληρώνει τα χαράτσια;

Τελικά ο κ. Λυκουρέντζος αναγκάστηκε, από εκεί που ήθελε να κάτσει μια ωρίτσα, να ακούσει τους νεοδημοκράτες επί 3,5 ώρες... φυσικά απαντήσεις για το ΤΩΡΑ δεν έδωσε, πέρα απ' τα "θα δούμε, δεν θα σας κόψουν το ρεύμα, θα τα αλλάξουμε" μπλα μπλα μπλα και την υποστήριξη των αποφάσεων του ΠΑΣΟΚ όπως έκανε πχ. όταν μας είπε ότι θα γίνουν 3μελής επιτροπές που θα εξετάζουν αν πρέπει να κοπεί το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν.

Φυσικά και δεν περιμέναμε απαντήσεις από τον κ. Λυκουρέντζο, ελπίζουμε όμως να μεταφέρει τα όσα άκουσε και προπάντων το κλίμα. Γιατί αν η ΝΔ δεν αλλάξει πορεία οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες θα την τιμωρήσουν στις κάλπες.

Γ.Κ.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: