slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάλι δεν πήρε τα χάπια του

 ΗΜΑΡΤΟΝ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕΤΟΥ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΕΧΘΡΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ   ΑΦΟΥ  ΔΕΝ TO  ΛΥΠΑΣΤΕ  ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ KAI MAZE
 ΓΑΠ πριν λίγο στη Βουλή:
Η κυβέρνηση κάνει πόλεμο απέναντι στις ανεξέλεγκτες αγορές και στη διαπλοκή. Στον πόλεμο της κρίσης είμασταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο. Έδωσα όλο μου το είναι τον αγώνα για την Ελλάδα. Ο πόλεμος δεν τελείωσε. 

1 σχόλιο:

Πασόκος είπε...

Δεν έχετε καταλάβει ότι τον ΓΑΠ δεν τον έδιωξε ο λαός όπως τον ΚΑΚά. Άλλο ο ένας και άλλο ό άλλος. Πέτυχε τη διάσωση της Χώρας και μια νέα συμφωνία που πρώτος ο ΣΑΜ έτρεξε με πολλές κολοτούμπες να τη στηρίξει για να μη χρεοκοπήσουμε. Για τους ηγέτες του κόσμου και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ αρχηγός είναι ο ΓΑΠ, μέχρι να αποφασίσει ο ίδιος διαφορετικά. Και είμαστε σίγουροι ότι θα αποφασίσει με κριτήριο το συμφέρον της Χώρας και του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι και δεν νοιώθει ένοχος όπως ο ΚΑΚά σας για να κρύβεται. Δεν πέταξε τη βόμβα της καταστροφής για να μη σκάσει στα χέρια του όπως έκανε ο ΚΑΚά και μετά εξαφανίστηκε από την κοινωνία από τις τύψεις που τον έχουν πνίξει.