slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ . ΚΩΜΙΑΚΗΣ του ΚΚΕ

                       10-11-2011  
             
                                 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
Εργάτες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες – η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού – καλούνται να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν ξανά, όπως έχουν ήδη πληρώσει ποικιλοτρόπως το σύνολο της βάρβαρης επιδρομής, με το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, με τα προηγούμενα χαράτσια, με την αύξηση της φορολογίας.

Τα προβλήματα όμως της καθημερινότητας παραμένουν. Η πλειοψηφία και των νησιώτικων νοικοκυριών  καλούνται από δω και πέρα να πληρώσουν τα χαράτσια στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Σήμερα, οι περισσότεροι δεν έχουν και άλλοι δεν θέλουν να πληρώσουν τα «σπασμένα» της πλουτοκρατίας.
Σήμερα για κάποιους και αύριο για πολλούς δεν θα είναι δυνατή και αυτή η πληρωμή του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος. Η οργανωμένη αντίσταση, αντίδραση και πάλη είναι μονόδρομος, που προϋποθέτει τη συγκρότηση ενός μετώπου για την αντιμετώπιση αυτών και άλλων λαϊκών προβλημάτων με στόχο την προώθηση της συμμαχίας των πλατιών λαϊκών στρωμάτων.
Η παρέμβαση του λαϊκού κινήματος, της Τοπικής Διοίκησης(Τ.Α.), των συνδικάτων, των φορέων (πολιτιστικών, γυναικών, γονέων και κηδεμόνων κ.ά.) πρέπει να είναι ουσιαστική και η αλληλεγγύη δεδομένη  για όλους όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν πληρώσουν το αντιλαϊκό και παράνομο χαράτσι στη ΔΕΗ.
 Καλούμε το Τ. Συμβούλιο , τους φορείς , και τους κατοίκους του τοπικού διαμερίσματος  της  Κωμιακής την  Τρίτη 15 Νοέμβρη στις  6: 30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο για να οργανώσουμε συλλογικά την πάλη  ενάντια στα άδικα και βάρβαρα χαράτσια της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: