slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βατοπέδι "Γιοκ" -μετά τις δικαστικές αποφάσεις- ΚΑΙ με αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ!

Άστραψαν και βρόντηξαν πολλοί ΟΝΝΕΔίτες στα social media μετά την προβολή από τον ΣΚΑΪ ρεπορτάζ σε μορφή ντοκιμαντέρ για το πως κι από ποιους στήθηκε η υπόθεση Βατοπεδίου ώστε να μεταστραφεί το πολιτικό κλίμα και να πέσει πάση θυσία ο Καραμανλής.
Μιας κι όλες οι άλλες προσπάθειες -όπως οι πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 και τα Δεκεμβριανά του 2008- δεν είχαν επιφέρει την πτώση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία είχε ενοχλήσει με την
υπεύθυνη στάση της στα Εθνικά θέματα (Κυπριακό και Μακεδονικό) όπως και με τις πολιτικές της για ενεργειακή και γεωστρατηγική διασφάλιση της χώρας (South Stream), έτσι, όπως φάνηκε από το ρεπορτάζ, εφευρέθηκε το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Πολλοί ΟΝΝΕΔίτες στα social media ανέφεραν χαρακτηριστικά πως όταν τα λέγαμε, μας λοιδορούσαν ακόμα και δικοί μας ως "κομματόσκυλα", "γραφικούς", και "κολλημένους". Τώρα που μέχρι και ο ΣΚΑΪ παρουσίασε την αλήθεια, καλό είναι να πάνε σε ένα καθρέφτη και να κοιταχτούν όλοι αυτοί που κάθε πρωί ξυπνάνε με τη χθεσινοβραδινή άποψη που τους περνάνε τα ΠΑΣΟΚοκάναλα των νταβατζήδων και την κατεβάζουν αμάσητη...

Πόση ντροπή θα πρέπει να νοιώθουν άραγε κάποιοι, όταν πριν λίγο καιρό βραβεύονταν για τη αποκάλυψη του σκανδάλου -μαϊμού- της μονής Βατοπεδίου; Το αντίτιμο αυτής της μαύρης προπαγάνδας και της αφέλειας των ψηφοφόρων -δυστυχώς- το πληρώσαμε πολύ ακριβά. Με αποτέλεσμα η χώρα μας να κυβερνηθεί για 2 χρόνια από το μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί την μεγαλύτερη οικονομική κρίση χωρίς να ξέρει την διαφορα χρέους και ελλείμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: